شکایت برای دریافت خسارت از شریک به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۱ #66177174

سلام
بنده در حال شراکت با شخصی ایشان شماره کارت خواستند من کارتم مشکل داشت، شماره کارت همسرم دادم بعد ۱ مدت به اختلاف رسیدیم که بنده به جای پول به ایشان داده بودم که ایشان بابت پول که به حساب خانم بنده واریز کرده بودند رسید دستی گرفتند و مقداری سفته، طرف مقابل هم روی واریزی اقدام میکنه بر علیه همسرم، هم روی مدارک که از من گرفته، توی تجدید نظر رای به بی حقی برای طرف مقابل دادند، تو ی این پرونده شب خود عید تمام اجناس مغازه رو توقیف کردند و امین اموال چون کسی نبود همسر اینجانب شد، کلی هزینه رفت امد هزینه تجدید نظر و دادرسی کارشناس ما کل سال در آمد ما همین شب عید هستش (کار کفش)
که تمام کفشها توقیف نتونستیم فروش کنیم هم از ۱ طرف کرایه مغازه شاگرد کفشهای که فروش نرفتند و بدرد بعد از توقیف نمیخوردند چون فصلشون گذشت و با کلی ضرر فروختیم که کلی دیگه ازش داریم و رو دستمون مونده و کلی مشتری که طی سالها جمع کرده بودیم که ازمون پریدند و مهمتر از همه آبرویی که از ما رفت.
بنده چجور شکایتی از ایشون باید بکنم و خسارت چه چیزای باید بهم بدند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه خسارت ناشی از توقیف اموال نمایید

با سلام
دادخواست خسارت ناشی از توقیف اموال بده. اگه توقیف ناحق بوده خسارت ناشی از اون به تشخیص دادگاه بهت تعلق می گیره