این ابلاغیه برایم آمده؛ باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۸ #66173836

رای دادگاه

در خصوص اتهام آقای ....... فرزند .......... دارای شماره ملی ....... آزاد با قرار کفالت دائر بر فروش مال مسروقه از قرار یک دستگاه تلفن همراه هوآوی mate۲۰ موضوع شکایت آقای ........ فرزند ..........، با عنایت به اینکه به موجب اقرار متهم در تحقیقات به شرح منعکس در صفحات ۲۶ و ۲۷ و ۵۸ پرونده، مشارالیه گوشی تلفن همراه موصوف را در کرمانشاه به فروش رسانده است و نظر به اینکه محل وقوع جرم در آن محل و خارج از حوزه
قضایی شهر تهران می‌باشد، بنابراین این دادگاه صلاحیت محلی به رسیدگی به جرم را نداشته و به استناد مواد ۳۱۰ و ۳۴۱ قانون آیین دادرسی کیفری، قرار عدم صلاحیت رسیدگی به شایستگی دادگاه کیفری دو شهرستان کرمانشاه صادر و اعلام می نماید. رای صادره قطعی است....... دادرس شعبه ۱۰۲ کیفری ۲ بعد از یک سال و نیم از سرقت شدن موبایلم توسط دو تا سارق ناشناس که پیدا نشدن و اعترافات آقای ....... به خریدن و فروختن گوشی مسروقه من، این ابلاغیه اومده برام. باید چیکار کنم الان؟ اعتراض کنم؟ شکایت کنم؟ برم کرمانشاه؟ چیکار کنم عزیزان؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده به مرجع صالح به رسیدگی جهت پیگیری ارجاع داده خواهد شد.

دادسرا محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد ودادسرا قرارعدم صلاحیت صادرکرده منتظر رسیدگی باشید

درود
پرونده را به دادسرا کرمانشاه ارسال می کنند.

بدلیل اینـــکه جرم در حوزه قضایی تهـــران صورت نگرفته بهمین دلیل صلاحیت رسیدگی به دادگاه کیفری دو شهرستان کرمانشاه صادرشده و برای این شعبه ارسال و بشما ابلاغ میگردد. اما شما پیگیر ارجاع و پرونده باشید.

با درود..
در خصوص پرونده با توجه به صدور عدم صلاحیت، پرونده جهت رسـیدگی به دادگاه کرمانشاه ارسال خواهد شد..
در حال حاضر اقدامی از جانب شما لازم نیست..
پس از وصـول پرونده به دادگاه کرمانشاه و ثبت در آن دادگاه، پیامک حاوی ثبت پرونده بشما ارسال می گردد و جنابعالی از شماره پرونده و شعبه مرجوعه مطلع می شوید و متعاقب آن در صورت ضرورت، ابلاغیـه ای نیز جهت حضور شما ارسال خواهد شد..

سلام,
دادگاه کیفری ۲ کرمانشاه را صالح به رسیدگی تشخیص داده است

پرونده به مرجع صلاحیت دار ارسال خواهد شد (صلاحیت محلی)