میتوانم برای مشاوره اقدام نکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #66138228

سلام شوهرم برای دفعه دوم عدم تمکین زده مارو فرستادن مشاوره میتونم که نرم؟ اخه هنوز درخواست طلاق ندادیم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلااگر تاریخ دادخواست عدم تمکین دوم نزدیک به تاریخ دادخواست اول باشد اصولا رد میشود مگر مدت چشمگیری گذشته و یا شرایط تقدیم دادخواست دوم مهیا باشد . دادخواست عدم تمکین ربطی به طلاق نداره و اصولا زوج میتواند با استناد به آن تجدید فراش کرده و یا شما را بدون تصنیف دارایی و یا موارد قانونی دیگر طلاق دهد . در صورت دعوت به مشاوره بهتر هست حضور داشته باشید چون عدم حضور شما نشانگر ضعف در شما خواهد بود .

با سلام
انجام کلاس های مشاوره صرفا جهت خود زوجین و برای رفع مشکل در زندگی زناشویی انان انجام میگیرد لذا این کلاس های مشاوره جزیی از روال پرونده میباشد و بهتر است حضور یابید.