آیا عقد موقت نیاز به ثبت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۱ #66024259

میخواهم بدانم در صورتی که دختر و پسری برای عقد موقت به دفترخانه مراجعه کنند اما فقط بصورت شفاهی عقد کنند برای طلاق باید چکار کنند؟
آیا جرم محسوب میشه؟
آیا عقد باطل است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درعقدموقت طلاق نداریم . بذل مدت داریم

سلام
نکاح موقت نیازی به ثبت ندارد اما ایشان برای اثبات ادعای خود مبنی بر انعقاد نکاح موقت باید ادله کافی از جمله صورتجلسه مکتوب داشته باشند

با سلام

عقد موقت نیاز به ثبت ندارد مگر در دو مورد
۱ شرط شده باشد
۲ زوجه زمان زوجیت باردار شود
در عقد موقت طلاق نداریم

پس از اتمام مدت عقد خود به خود منحل میشود

و در صورتی که طرفین مایل باشند که قبل از اتمام مدت از هم جدا شوند لازم است که زوج بذل مدت نماید.

سلام
عقد موقت نیازی به ثبت ندارد و ثبت آن اختیاری ست در عقد موقت با اتمام مدت صیغه یا بذل مدت از طرف زوجه عقد باطل می شود طلاق مخصوص عقد دایم می باشد و در عقد موقت طلاق وجود ندارد.