آیا با اثبات ناشزه بودن زوجه،او میتواند به شهری دیگری برود و در آنجا سکونت نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۷ #66023618

با سلام
برای همسرم عدم تمکین صادر شده و ناشزه محسوب میشه، حال ایشون میتونن بدون اجازه من برن و در یک شهر دیگه که حدود ۱۴۵۰ کیلومتر فاصله داره زندگی کنه؟
آیا از طریق دادگاه میتونم مانع بشم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله چون ناشزه است میتواند به شهر دیگری برود و هیچ مانعی نمیتوانید ایجاد نمایید فقط بهتر است درخواست ازدواج مجدد بدهید .

زوجه می تواند به شهردیگری برود وآنجا سکونت کند
مانع شدن شما معنا ندارد

در هر حال ایشان ناشزه محسوب میشوند و شما میتوانید از این طریق در خواست ازدواج مجدد نمایید کما اینکه هیچ نفقه ای به ایشان تعلق نمیگیرد

سلام . در نتیجه بی تاثیر است و ایشان همچنان ناشزه است و شما می توانید با توجه به عدم تمکین ، درخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح نمایید .

در صورتی که ایشان شرط تعیین محل سکونت مشتر ک را در عقدنامه نداشته باشند شما باید الزام به تمکین بگیرید و می توانید اجراییه بگیرید و ایشان را ممنوع از مسافرت کنید با صدور اجراییه ماموری به همراه شما فرستاده می شود که زن را به محلی که شما برای ادامه زندگی معین کرده اید هدایت کنید

باسلام خدمتتان باید عرض کنم که عدم تمکین همسرتان لزوما به معنای سکونت در شهر بافاصله ۱۴۵۰کیلومتر نیست وشروط ضمن عقد که حق سکونت را به چه کسی داده وزن هم نیاز به اجازه رسمی از همسر خود دارد موثر خواهد بود