آیا اگر تسریع رد میشد باید در ثنا ثبت می شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #65996809

با سلام.
من در دیوان عدالت اداری برونده ای داشتم که وقت نظارت اون ۱۳ اسفند ۹۸ بوده. همه لوایح و تحقیقات صورت گرفته و همه چی کامله اما تا حالا رای صادر نشده وقت نظارت جدید هم ندادند. به شعبه مراجعه کردم گفتند در ایام کرونا قاضی شیفتی میاد و ما وقت نظارت دیگری نمیدیم. تقاضای تسریع بده لایحه تسریع دادم اما هیچ خبری نشد. آیا اگر تسریع رد میشد باید در ثنا ثبت می شد؟ از طرفی من شهرستان هستم هر روز نمی تونم برم سر بزنم. به نظر شما چیکار کنم؟ من خیلی به رای نیاز دارم
ممنونم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
تسریع نوعی خواهش برای بررسی پرونده میباشد و نیازمند ثبت در ثنا نیست

سلام
تسریع در ثنا ثبت نخواهد شد

سلام
رد درخواست تسریع از مواردی نیست که در سیستم ثنا ثبت شود و شما می توانید مجددا از طریق شهرستان نامه‌ای نوشته و درخواست خود را مبنی بر تسریع مجدد به صورت کتبی ارسال کنید انشاالله به نتیجه برسید

تقاضای تسریع از مواردی نیست که رد یا قبول شود تا در ثنا منعکس گردد . در حقیقت درخواست تسریع بهانه ای است که پرونده از سایر پرونده ها جدا شده و به نظر قاضی برسد . چنین وقفه هایی در دیوان عدالت اداری عادی بوده و مطمئنا اگر رایی صادر شود در ثنا متوجه خواهید شد .