با چکی که سرقتی ثبت نشده و مهر شرکت ندارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #65990012

سلام
من در ازای واگذاری جنس به یک مشتری و البته تحویل در محل که مکان مشتری رو یاد بگیرم و یک چک تضمین و یک چک شرکت گرفتم از سامانه ساد استعلام گرفتم چک ها سرقتی نبودن برگشتی هم نداشتن.موعد چک اصلی رسیده چون یکی از چک ها برای تضمین بود بانک میگه باید مهر شرکت میخورد بعد هم اینکه ۷۰ درصد امضا مشابه هست الان اون مشتری تلفنشو خاموش کرده رفتم مکان تحویل جنس رو دیدم اونجا رو هم برای یک هفته اجاره کرده بودن برای کلاهبرداری کردن.از یه طرف شرکت سرقتی نزده چک‌ رو از طرف دیگه مهر هم نزدن من باید چیکار‌ کنم؟ از مشتری توسط دوربین های مدار بسته عکس تهیه کردم برای پلیس اگاهی اما این‌ وسط شرکت چقد مقصره ایا از دست شرکت هم شکایت کنم‌؟ پرونده چقد وقت میبره رسیدگیش. ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
اگر چک متعلق به شرکت بوده ولی نقص امضا یا مهر دارد از شرکت بابت مطالبه چک شکایت نمایید