میخواستم بدونم‌ با کمک‌ حکم الزام تمکین میتونم رای دادگاهو تو تجدید نظر عوض کنم یا نه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۴ #65930992

سلام
من با همسرم سر اشنغالش به مشکل خوردیم و ایشون منزل مشترکو‌ ترک کردن و منم دادخواست الزام‌یه تمکین و منع اشتغال زوجه دادم.
دادگاه رای منفی به منع اشتغال داد ولی من حکم الزام به تمکینشو اژ دادگاه گرفتم،الان میخواستم بدونم‌ با کمک‌ حکم الزام تمکین میتونم رای دادگاهو تو تجدید نظر عوض کنم یا نه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شغل ایشان در تعارض با زندگی زناشویی نباشد امکان منع وجود ندارد‌

سلام
دو مبحث کاملا جداست که در صورت وجود دلائل و مستندات کافی میتوانید رای تجدید نظر را به نفع خود برگردانید

با سلام
اگر شغل زن منافی مصالح خانوادگی باشد.
اگر شغل زن خلاف حیثیت مرد باشد.
چنانچه شغل زن منافی حیثیت خود او باشد امکان منع اشتغال او وجود دارد
در خصوص تمکین ارتباطی با اشتغال ندارد
البته شما درخواست تجدید نظر می توانید ثبت کنید با توجه به دلایل موجود در پرونده رای یا تایید و یا نقض می شود
موفق باشید

اگر نوع شغل زوجه نافی حیثیت و شرافت خانوادگی نباشد امکان ممانعت از اشتغال وجود ندارد .
موضوع ممانعت از اشتعال ارتباطی به تمکین زوجه ندارد .

سلام و احترام؛
بحث الزام به تمکین و منع اشتغال دومقوله جدا هستند.
اینکه شما حکم الزام به تمکین گرفته اید تاثیری در تجدیدنظر حکم منع اشتغال زوجه ندارد.
شما باید بتوانید ثابت کنید که شغل همسرتان منافی با حیثیات خانوادگی یا از موجبات ضرروزیان به شماست.

سلام تا قبل قطعی شدن حکم میتوانید دلایل ومستندات در محکمه پسند ارائه دهید لذا منع اشتغال همسر چنانچه موجبات ضرر و شرافت خانوادگی ایجاد کند بله والا مورد قبول واقع نخواهد شد درضمن بحث تمکین جدای از مقوله منع اشتغال میباشد موفق باشید

سلام
تمکین و اشتغال زوجه دو مقوله جدا است چنانچه شغل زوجه موجبات ورود ضرر شرافتی را فراهم نیاورد و در شان ایشان و خانواده باشد و عرفا چنین شغلی بر خلاف هنجارهای جامعه نباشد نمی‌توان وی را منع کرد و ارتباطی به حکم الزام به تمکین ندارد