چه راهی هست بنده طفل رو از ایشون حتی برای چند روز بیارم پیش خودم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۰ #65914508

با سلام خدمت وکلای عزیز
زوجه ۵ است منزل رو ترک کرده و به شهر دیگری رفتن (منزل پدرشون) همون ابتدا با مراجعه بازنگشتن طفل (۳ونیم ساله) رو هم تحویل ندادن، صورت جلسه شد
همون روز هم اظهارنامه ارسال شد
بعد ریش سفیدی شد باز نگشتن
مجدد مراجعه شد بازنگشتن و همچنان طفل رو هم نه اجازه دادن ببینمش نه حرف بزنم مجدد تماس گرفته شد با پلیس برای صورت جلسه
ادامه اختللف به دادسرا کشیده شد
ملاقات گرفتم اما همچنان نه اجازه ملاقات می‌دهند نه تماس
بازهم با مامور مراجعه کردم امتناع نمودن
الان بیش از ۵ ماهه با پسرم نه حرف نزم نه دیدم
تمکین نفقه ها و مهریه و مابقی در حال رسیدگی هستن
بنده که ملاقاتم دارم الان ۳ ماهه چرا اجازه ملاقات تماس نمیدن؟
درضمن ایشون از من ضمانت میخوان! میگن میدزدی بچم رو! منکه پدرشم اتفاقا بسیار آدم ساکتی هستم وگرنه مثل خودشون بودم الان ۵۰ بار گرفته و به شهر خودم بازگردونده بودم
چه راهی هست بنده طفل رو از ایشون حتی برای چند روز بیارم پیش خودم، نه حضانت دارند نه صلاحیتش رو (۴۷ بار خودکشی) و ...
هر کجا میرم توی شهرشون میگن حضانت تا ۷ سالگی با مادره شهر کوچیکیه همه اشنای هم هستن و روابط دارن با هم بنده دیگه چکار کنم بچه‌ای که سرپرستش منم رو ۲ روز بدن بهم
دزدی کردن از خونم، خودمو زدن نامه پزشکی قانونی دارم، جعل اسناد برای استرداد انجام دادن، فحاشی ، هر بارم تهمت اعتیاد می‌زنن همه جا درحالی که خود زوجه به قرص اعتیاد داشتن شدید
ممنون میشم راهی پیش روم بزارین

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده۵۴ قانون حمایت از خانواده - هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

از طریق دادگاهی که دستور ملاقات طفل را صادر نموده است پیگیری نمایید در صورت ممانعت از ملاقات طفل عمل ایشان جرم می باشد

با سلام
در صورت ممانعت طبق قانون حمایت خانواده ماده ۵۴ جرم انگاری شده و برای مجازات تعیین شده است

با درود
امتناع از ملاقات ذی نفع با طفل جرم مرتکب شده است. ماده۵۴ - هرگاه مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

با سلام و احترام دوست عزیز شما می توانید از دادگاهی که حکم به ملاقات داده است پیگیری نمایید و جهت دریافت بچه با مامور به آنجا مراجعه نمایید در صورت ممانعت از ملاقات می توانید شکایت کیفری نیز انجام دهید و همچنین در صورتی که زوجه به مواردی که گفتید آلوده هستنو و مشکل دارند میتوانید دادخواست سلب حضانت داده و خود حضانت بچه را بگیرید . امید وارم به جواب سوالاتتون رسیده باشید و مشکلاتتون حل بشه - با احترام صلاح الدین عالمی

باسلام
درخواست دستور موقت از دادگاهی که پرونده در جریان است نمایید در ضمن با اثبات موارد ذکر شده میتوانید عدم شایستگی وی را در خصوص حضانت اثبات کنید.

سلام.. به دادگاهی که دستور ملاقات داده مراجعه کنید