اگر اعسار من درست نبوده پس چطور به دلیل دادخواست اعسار بنده آزاد شدم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۸ #65911077

با سلام
دو پرونده پشت هم بابت دو دادخواست جدا جدا سفته ۲۰ تومنی داشتم و هر دو پرونده به اجرای احکام ارجاع شد در اجرای احکام علی رقم باز بودن هر دو پرونده بنابر اعلام شورا طی یک اجرائیه تجمیع شده که در حکم جلب بنده اعلام شد گلاسه پرونده های x و y فلان مقدار شده است و بنده جلب شدم مطابق آن بنده اعسار دادم و با قید وثیقه تا مشخص شدن وضعیت اعسار از زندان آزاد شدم و اعسار بنده در بدوی رد و در تجدید نظر پذیرفته شد حال برای پرداخت پیش قسط و نیم عشر دولتی مراجعه کرده اعلام میکنند دو پرونده هست شما باید برای اونم اعسار بدید اینم هنوز پرداخت نکردم نمیدونم باید چکار کنم اگر اعسار من درست نبوده پس چطور به دلیل دادخواست اعسار بنده آزاد شدم الان من باید چکار کنم لطفا کمکم کنید به خاطر اون قضیه من میترسم برم مجدد اقدام به جلب من کنند لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود برای‌ هریک می‌بایست جداگانه اعسار داد

برای هر پرونده باید اعسار جدا بدهید.

تجمیع پرونده‌های شما فقط در واحد اجرای احکام است وگرنه شما دو پرونده حقوقی مجزا و دو محکومیت جداگانه دارید که بایستی برای هر کدام جداگانه درخواست اعسار بدهید. آزاد شدن شما نیز همان طور که گفتید، به خاطر سپردن وثیقه تا تعیین تکلیف نهایی اعسار بوده و لزوما به معنای این نیست که اعسارتان در هر دو‌ مورد پذیرفته خواهد شد.

در خصوص پرونده ای که اعسار داده اید و حکم قطعی به نفع خود گرفته اید، در صورت پرداخت به موقع اقساط جلب نخواهید شد

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورت داشتن دو پرونده جداگانه از هم.. باید برای هر کدام از آنها دادخواست اعسار جداگانه مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام
اگر دادخواست اعسار در موعد سی روزه پس از ابلاغ اجراییه صادر شده باشد، صرف تقدیم آن برای آزادی کافی است اما اگر به موجب حکم قطعی رد شود امکان صدور مجدد حکم جلب وجود دارد.
باید دادخواست اعسار برای هر پرونده به صورت مجزا داده شود.
در صورتی که دو پرونده داشته اید، در خصوص پرونده ای که اعسار داده اید و حکم قطعی به نفع خود گرفته اید، در صورت پرداخت به موقع اقساط جلب نخواهید شد، اما در مورد پرونده دیگر امکان صدور حکم جلب وجود دارد
موفق باشید

باسلام
طبق فرمایشات شما،بایستی در صورت وجود دو پرونده بایستی دو اعسار مجزا به دادگاه تقدیم نمایید