شرایط فسخ یک طرفه وکالت چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۳ #65894556

با سلام ملکی که تجاری میباشد رو با وکالت فروش اموال غیر منقول همراه با اصل سند از خریدار تحویل و کارای انتقال سند بنام خود وکیل در حال انجام هست اما با توجه به اینکه فروشنده یک سری بدقولی ها و سنگ اندازی ها انجام داد که باعث ایجاد ترس برای وکیل شده و با توجه به اوردن جملاتی که هر گونه تعهد و تحویل و تحول موارد معامله اسقاط خیارات اورده شده و متن که میگذارم.
۱-امکان فسخ وکالت نامه از جانب فروشنده وجود دارد
۲-بعد انتقال سند به نام وکیل موکل میتونه درخواست پرداخت ثمن از طرف وکیل بکنه.یا ادعای دیگری
۳-موکل با توجه به وکالت و نداشتن اصل سند میتونه وکالت یا ملک را به دیگری منتقل کنه
متن وکالت
------------------------- این وکالتنامه، بلاعزل است. وکیل حق توکیل به غیر دارد. این وکالت مدت دار نیست. -------------------------------------------------- متن سند: انجام هرگونه معامله اعم از قطعی, قطعی مشتمل برهن, صلح, اجاره و وثایق دین نسبت به ششدانگ مورد وکالت بشرح فوق بنام هر شخص ولو باخود به هر قیمت و شرط و ترتیب مفروزا" مشاعا جزا یا کلا عرصتا یا اعیانا دریافت و پرداخت وجوه معاملات تنظیم اقرار اصلاحی و تعویض دفترچه مالکیت و اخذ مجوز گواهی مفاصاحساب و رونوشت و تفکیک و افراز از مراجع منطقه ای از جمله شهرداری، دارائی، ثبت اسناد و املاک، دفاتر اسناد رسمی، سازمان مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی و ساختمان ، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و سایر مراجع ذیربط امضا ذیل اوراق و اسناد اعم از سند قطعی ، گواهی امضا و اقرارنامه و رضایت نامه و ایفا و قبول هرگونه تعهد و تحویل و تحول موارد معامله اسقاط خیارات وضمانت در کشف فساد ، مراجعه به ادارات ثبت, دارائی, شهرداری و سایر مراجع واخذ هرگونه مدرک و مجوز و موافقتنامه و گواهی تنظیم هرنوع تعهدنامه اقرار و اقاله نامه و انجام هرگونه تشریفات قانونی اداری ، حقوقی و ثبتی و امضا ذیل اسناداوراق و دفاتر و سپردن هرگونه تعهد و دادن رسید در کلیه مراحل همچنین مراجعه به کلیه کمیسیونهای مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ اصلاحی قانون ثبت جهت تبدیل سند واخذ سند مالکیت تک برگی / تجدیدی / اصلاحی / المثنی و نیز کمیسیون ماده ۴۵ جهت اعمال مقررات ماده ۴۵ قانون ثبت و نیز مصالحه با هرشخص حقیقی و حقوقی دولتی و خصوصی جهت اخذ زمین معوض و بهاء اعیانی احتمالی و انجام کلیه امور اداری حقوقی و ثبتی موکل در خصوص مورد وکالت و اخذ هرگونه مجوز ، گواهی ، مفاصا حساب پروانه ساختمان عدم خلاف پایان کار تنظیم تقسیم نامه و تفکیک و افراز و تنظیم اقرارنامه/ اقرارنامه اصلاحی و اخذ رونوشت و فتوکپی مصدق و ... با اختیارات کامل حدود اختیارات : وکیل مزبور در انجام تشریفات قانونی مورد وکالت با داشتن حق توکیل به غیر جزا یا کلا ولو کرارا دارای اختیارات تامه نامحدود میباشد و امضا و عمل وی بمنزله امضا و عمل موکل نافذ و معتبر بوده و ضمن عقد خارج لازم موکل حق عزل وکیل مرقوم و نیز حق ضم وکیل را تا پایان انجام مورد وکالت از خود سلب و ساقط نمود.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این حق را دارید که به عنوان اصیل مورد وکالت را انجام دهید

میتوانید به عنوان اصیل مورد وکالت را انجام دهید

با سلام
با توجه به اینکه وکالت بلاعزل میباشد امکان عزل آن فقط تحت شرایط خاص مانند عدم رعایت مصحلت موکل که نیاز به اثبات در دادگاه دارد امکان پذیر است ولی شما خود میتوانید موضوع وکالت را انجام دهید که در این صورت وکالت طرف مقابل شما از بین میرود

با سلام
با توجه به اینکه وکالت بلاعزل میباشد امکان عزل آن فقط تحت شرایط خاص مانند عدم رعایت مصحلت موکل که نیاز به اثبات در دادگاه دارد امکان پذیر است ولی شما خود میتوانید موضوع وکالت را انجام دهید که در این صورت وکالت طرف مقابل شما از بین میرود

با توجه به بلاعزل بودن وکالت نمی توانید فسخ کنید لاکن خودتان به عنوان اصیل می توانید موضوع وکالت را انجام دهید

سلام اعطای وکالت بلاعزل مالکیت وی را از بین نمی بره مسحضر باشید ایشان وکالت داده نه مبایعه نامه
پس اولا می تونه بهرکس دیگه بفروشه
دوما میتونه از شما صورتحساب دوران وکالت را بگیره
سوما توصیه میکنم سعی کنید مبایعه از مالک بگیرد
چون فعلا شما مالک وبعبارتی آون ملک را خریداری نکردید
فقط وکیل مالک هستید

اعطای وکالت به غیر مانع از انجام موضوع وکالت توسط موکل نیست.