وقتی رای بهش ابلاغ بشه و دقیقا همون چیزی باشه که تو جلسه شورا زیرشو امضا کرده می تواند اعتراض نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #65852385

سلام
من موجر هستم برای گرفتن اجور معوقه و اجرت المثل جلسه شورا تشکیل شد رای داده شده و مستاجر امضا هم کرده است بعد چند روز به شورا مراجعه کردم رای صادر شده تایپ کرده بودن وقتی بردم اجرای احکام برای گرفتن پول گفتن باید این رای به مستاجر ابلاغ بشه و ۱۲ روز بگذره می خوام بدونم وقتی خود مستاجر جلسه شورا حضور داشته و زیر برگه هم امضا کرده برای چی همون رای دوباره باید بهش ابلاغ کرد بازم ۱۲ روز بگذره؟
وقتی رای بهش ابلاغ بشه و دقیقا همون چیزی باشه که تو جلسه شورا زیرشو امضا کرده می تونه اعتراضی کنه؟
می شد کاری کرد مثلا عریضه ای همون موقع که مستاجر حضور داشت نوشت که دیگه نیازی به این ابلاغ نباشه؟
انگار اجرای احکام رای صادر شده رو که جلوی قاضی جلسه شورا نوشته شده و امضا دو طرف رو هم داره قبول نداره چرا؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ایشان دارای حق اعتراض در مهلت قانونی میباشند
اجرای احکام رای را پذیرفته اما باید مراحل قانونی طی شود

سلام
در هر حال قوانین شکلی باید رعایت شوند و در صورت عدم رعایت مقررات مربوط به ابلاغ در واقع روند پرونده دچار مشکل خواهد بود
علت این ابلاغ آن است که ممکن است مستاجر در صدد اعتراض به رای بوده باشد و قانونا باید مهلت کافی جهت ثبت اعتراض به ایشان داده شود

با سلام معمولا در جلسه رسیدگی کمتر پیش می آید که دقیقا پس از جلسه رای صادر شود اما غیر ممکن نیست اساسا امضایی که انتهای جلسه اخذ می شود به منزله ی حضور و تایید اظهارات می باشد
با فرض اینکه رای صادر شده باشد و طرفین ذیل آن را امضا کرده باشند به منزله ی گذشتن از حق تجدیدنظرخواهی نمی باشد.در بهترین حالت می توان آن را به عنوان ابلاغ در نظر گرفت که در آن هم ایراداتی است.لذا اگر طرف شما از حق تجدیدنظرخواهی خود به صراحت نگذشته باشد رای هنوز قطعی نشده است که قابلیت اجرا داشته باشد. مهلت ۱۲ روزه در مواعید قانونی وجود ندارد به نظر می رسد که از مهلت ۲۰ روزه تجدیدنظر هشت روز گذشته است و ۱۲ روز وقت برای محکوم همچنان وجود دارد.