آیا زوج می تواند مانع کار کردن زوجه شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۰ #65797366

با سلام
آیا زنی که کار و شغل آزاد دارد و مستقل هست ، شوهرش می‌تواند مانع کار کردن وی شود؟ و زوجه می‌تواند بخاطر اینکار از زوج شکایت کند با خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حق منع اشتغال زن فقط در مورد مشاغل دون شآن زوج یا زوجه و از طریق دادگاه است.

زوج برای منع اشتغال زوجه باید از طریق دادگاه اقدام نماید و اثبات کند شغل زوجه خلاف شان و شئونات بوده و یا به اساس زندگی شان لطمه وارد میکند در غیراینصورت نمی تواند مانع اشتغال زوجه شود و زوجه نیز نمی تواند بابت این امر از همسرش شکایت کند.

خیر- شما در صورتیکه شغل مناسبی داشته و جهت رفع مایحتاج زندگی در تلاش باشید در صورتیکه زوج ممانعت نماید می توانید دادگاه شکایت خویش را مطرح نمائید/..