چرا نیم عشر دولتی به کسی که حضانت دارد اختصاص داده میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۲۱ #65771006

وقتی طرفین شکایتی بابت ملاقات فرزند ندارند و موقع طلاق حضانت و ملاقات فرزند را خود دادگاه تعیین میکند چرا نیم عشر دولتی هم به کسی که حضانت دارد اختصاص داده میشود با وجود تفاهم طرفین برای ملاقات و دادگاه عنوان میکند در مرکز مهر انجام شود و نیم عشر دولتی هم محکوم میشود

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیم عشر دولتی برای اجرای تمامی احکامی که قطعی شده است تعلق می گیرد

با سلام و ادب
برای اجرای کلی حکم باید نیم عشر دولتی را پرداخت نمایید.

نیم عشر دولتی برای اجرای تمام احکام قطعی است و امری قانونی است.

شما از طریق اجرای احکام قطعی فرزندتان را در مرگز مهر ملاقات می کنید و دادکاه نیز نیم عشر را از بابت اجرا می گیرد

برای اجرای تمامی احکام باید نیم عشر پرداخت شود

درود بر شما، نیم‌عشر دولتی هزینه‌ای است که برای اجرای تمام احکام قطعی در نظر گرفته می شود، لذا در این خصوص نیز چون مساله در حکم صادره و قطعی قید شده، بایستی جهت اجرای حکم پرداخت شود.

سلام و ارادت
بدلیل اینکه نیم عشر بابت اجرای تمامی حکم قطعی می باشد و از طرفی همینکه توافقات شما در حکم صادره درج میشود ضمانتی است که در آینده هیچ یک از طرفین از تعهد خود برنمیگردد نتیجتا نیم عشر دولتی قانونی است .