رفته درخواست ابطال سند کرده ایا میتونه خانه را از من بگیره یا خیر؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۹۸ #65670823

شوهرم خانه را به نامم زده ۳سال پیش الان به مشکل برخوردیم و ترک منزل کرده تقریبا ۲ماهه.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه در قالب عقد هبه انتقال داده شده باشد امکان رجوع وجود دارد

با احترام اگر هبه بوده قابل رجوع است

وقت بخیر چنانچه در قالب عقد هبه انتقال داده شده باشد امکان رجوع وجود دارد

باسلام
اگر هبه بوده قابل رجوع است

باسلام
بستگی به نوع انتقال دارد، در شرایطی امکان استرداد وجود دارد، و البته اگر هنوز استرداد ننمود ، با اقدام حقوقی میتوان مانع این کار در حال و آینده شد.
باتشکر

با سلام،باید دید انتقال در چه قالبی است.

درود بر شما ،مستحضر باشید بایستی دید در چه قالبی به شما منتقل شده است، چنانچه هبه بوده و هنوز به نام شما باشد، قابل رجوع است