چطور ثابت کنم که آن مبلغ ۱۴ سکه از مهریه من بوده، آیا شهادت دو نفر شاهد برای این موضوع کافی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۲ #65666442

با سلام
من خانمی هستم که در دوران عقد از همسرم جدا شدم آن زمان که در دوران عقد بودم زوج مبلغ ۸۰ میلیون به حساب برادرم واریز کرده بود تا برای خرید خونه صرف شود، که همه چیز بهم بخورد و ما به صورت کاملا توافقی از هم جدا شدیم و من هم مهریه خود را به طور کامل بخشیدم زیرا همان مبلغ را به عنوان ۱۴ سکه از زوج پذیرفتم،اما زوج در زمان طلاق توافقی به من گفت ادعایی ندارد و حالا که یک سال از زمان واریز مبلغ به حساب برادرم گذشته و ما جدا شده ایم زوج از برادرم شکایت کرده و به دروغ گفته که پول را به عنوان قرض داده حالا چطور ثابت کنم که آن مبلغ ۱۴ سکه از مهریه من بوده؟
آیا شهادت دو نفر شاهد برای این موضوع کافی است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط با شهادت شهود و قسم میتوانید ادعایتان را اثبات نمایید .

با توجه به اینکه در زمان طلاق اظهار نموده اید مهریه را بذل نموده اید. از طرفی مبلغ مذکور به حساب برادرتان واریز شده بعید به نظر میرسد بشود با شهادت شهود خلاف اسناد موجود را ثابت کرد.

قطع نظر ازاینکه گفته شما منطبق با واقعیت نیست چون درطلاق توافقی هم هیچ اشاره ای به این موضوع ( پذیرفتن ۱۴ سکه ) نشده .
ولی بادونفرشاهد می توانید ادعای خویش راثابت کنید

سلام باید این ادعای شما در طلاق توافقی ذکر شده باشد . در غیر این صورت راه دفاع ندارد . . البته ممکن است با شهادت شهود بتوان این امر را اثبات نمود .

با توجه به اینکه زمان طلاق توافقی مهریه خود را بخشیده اید و قاعدتا در رای دادگاه (گواهی عدم امکان سازش) بذل مهریه درج شده است نمی توانید با استناد به شهادت شهود نیز مبلغ فوق را بابت مهریه ادعا نمایید.