از کجا بدانم جزو لیست مستمری بگیران هستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۵۲ #65647047

بعد فوت پدرم به همراه مادرم در خواست مستمری کردیم و شماره حساب مال مادرم است اما مدارک من یک اشکالی داشت حالا از کجا بدانم جزو لیست مستمری بگیران هستم یا نه؟با توجه به اینکه شماره حساب مال مادرم است و از حساب و حقوق واریزی نمیشه فهمید چون چه باشم چه نباشم حقوق به حساب واریز میشود.(تامین اجتماعی)

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت شمابخیر،می بایست حضورابه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نماییدودرخصوص این که شما درزمره مستمری بگیران هستید یاخیر،سوال بفرمایید.

درود
نیاز به مراجعه و پیگیری حضوری است ‌ .

با سلام، به سازمان مربوطه مراجعه کنید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد به تامین اجتماعی مراجعه فرمایید .

سلام
شما باید حضورا اقدام به بررسی موضوع از طریق بیمه نمایید

سلام
در صورت ذینفع بودن می توانید موضوع را از طریق بیمه مربوطه پیگیری نمایید

سلام
ناچارا باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و در این خصوص سوالات را مطرح کنید.