ملک در تصرف من هست و اگه بخوام ‌شکایت کنم چه شکایتی باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #65645344

من سال ۹۶ یه واحد اپارتمان پیش خرید کردم از شخصی به نام رضا که رضا شرکا داشت به نام مینا و اعظم و ازشون وکالت فروش (تاریخ وکالتشم سال ۹۲ بوده و فروش اینا هم‌توش قید شده و حق عزل ندارن) داشت سال ۹۷ تحویل داد و الانم دست مستاجر هست تا الان ما با تماس اینا که داشتم باهاش نیومد سند بزنه از طریق داوری الزام به تنظیم سند محکوم شد و در مرحله اجرا متوجه شدیم انتقال داده به شخصی به نام صادق بعد از این ما شکایت انتقال مال غیر شکایت کردیم که فقط رضا را تونستیم جلب کنیم و اظهاراتش گفت مادرش ( اعظم ) فروخته سال ۹۵ به شخصی به نام سجاد و چون من با مادرم یکجا نمیشینم نمیدونستم که فروخته از بازپرس خواستیم که اعظم و سجاد به عنوان مطلع بخواد که امروز جلب دادرسی کیفرخواست زد برای رضا و صادق و الان من باید چی کنم چون تا الان سجاد ادعای نکرده و خونه در تصرف من هست و اگه بخوام ‌شکایت کنم چه شکایتی و با چه عنوانی و چه مراحلی و اظهارنامه ارسال کنم ایا لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با عنایت به صدور کیفرخواست علیه ایشان، علی‌ای‌حال شما فعلا منتظر رسیدگی دادگاه و صدور حکم بمانید تا نظر دادگاه در خصوص این مساله مشخص شود.

با سلام
باتوجه به صدور قرار مجرمیت دادسرا منتظر باشید دادگاه رسیدگی نموده و رای صادر نماید .

عزیزم شما شکایت کردید و بازپرس رسیدگی می کنه و رضا وصادق را مجرم تشخیص داده باتوجه به صدور قرار مجرمیت دادسرا بطرفیت رضا وصادق فعلا اقدامی متصور نیست بکنید منتظر باشید دادکاه تشگیل و رای به ابطال سند از صادق و چنانچه با اطلاع و تبانی انتقال سند دادند حکم حبس برای رضا و صادق صادر کنه