در موقع به اجرا گذاشتن مهریه گردش حساب شوهر در مدت چند سال بررسی میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۹ #65640275

سلام
اگر شوهری پولهای خود را به خانواده اش منتقل کرده باشد آیا قابل پیگیری است

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا تحقیقات زیادی برای وجوه قبل از طرح دعوی انجام نمیشود.

ماده۸ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی
مدعی اعسار باید صورت کلیه اموال خود شامل تعداد یا مقدار و قیمت کلیه اموال منقول و غیرمنقول، به‌طور مشروح، مشتمل بر میزان وجوه نقدی که وی به هر عنوان نزد بانک‌ها و یا موسسات مالی و اعتباری ایرانی و خارجی دارد، به همراه مشخصات دقیق حساب‌های مذکور و نیز کلیه اموالی که او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و کلیه مطالبات او از اشخاص ثالث و نیز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغییر دیگر در اموال مذکور از زمان یک‌سال قبل از طرح دعوای اعسار به بعد را ضمیمه دادخواست اعسار خود کند. در مواردی که بار اثبات اعسار بر عهده مدیون است و نیز در مواردی که سابقه ملائت او اثبات شده باشد هرگاه مدیون بخواهد ادعای خود را با شهادت شهود ثابت کند باید شهادت‌نامه کتبی حداقل دو شاهد را به مدتی که بتوانند نسبت به وضعیت معیشت فرد اطلاع کافی داشته باشند به دادخواست اعسار خود ضمیمه نماید. شهادت‌نامه مذکور باید علاوه بر هویت و اقامتگاه شاهد، متضمن منشا اطلاعات و موارد مندرج در ماده (۹) این قانون باشد.

با سلام
گردش حساب یا دارایی زوج بعد از دادخواست مطالبه مهریه توسط زوجه قابل قبول است یعنی اگر زوج قبل از دادخواست مطالبه مهریه اموال خود را به دیگری انتقال داده باشد قابل پیگیری نیست

بله دادخواست فرار از دین میتونین تقدیم کنین و درصورت اثبات مجازات هم دارد