آیا میتوانم ادعای خسارت ۱۰ ماه را بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۹ #65559038

با عرض سلام و خسته نباشید.
من ۱ سال قبل پیش خودرو نیسان وانت را از شخصی خریداری کردم که او هم از شخصی دیگر خریداری کرده بود ولی قولنامه ای با صاحب سند نداشتن و من با شخص دوم قولنامه نوشتم و کل مبلغی که توافق کردیم را پرداخت کردم. سند ماشین فوق در رهن لیزینگ بود. از طرف دیگه (برادر صاحب سند) طبق
برگه ای که از نمایندگی برای استعلام بدهی لیزینگ گرفتا بود
۱ توافق نامه دیگه با من نوشت مبنی بر اینکه خودرو فوق ۱۴ ملیون بدهی لیزینگ داره که با دیرکرد شده ۲۲ ملیون که و ۱۴ تومن بدهی بر عهده من و دیرکرد به عهده صاحب سند میباشد.
بعد چند وقت خواستم از بیمه بدنه استفاده کنم ولی به علت بدهی لیزینگ بیمه خسارت منو نداد.
برای تصفیه لیزینگ از نمایندگی سوال کردم فهمیدم بدهی ماشین ۵۶ ملیون بوده و به دروغ گفتن ۱۴ تومن بدهی داره و اون کاغذ جعلی بوده.
الانم صاحب سند رفته چکی که برای خسارت بیمه بدنه به مبلغ ۲۳ ملیون بوده را گرفته و به لیزینگ داده و هنوز سند ماشین حدود ۴۰ ملیون بدهی داره الانم هیچ اقدامی نمیکند و میگه ماشین سندش مشکل داره سند نمیخوره
الان ۱۰ ماه ماشینم خوابیده و از کار بیکار شدم
لطفا راهنمایی کنیید چکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد شماباید ملاحظه شود امکان فسخ وجود دارددرصورت تقصیر طرف امکان مطالبه تمامی خسارت ممکن است

با درود..
با توجه به توضیحات حضرتعالی.. بهترین راه برای حل مشکل مذکور شما فسخ انجام معامله است.. و اینکه توضیح داده نشده که برادر مالک با چه مجوزی طرف تعهد قرار گرفته و در کل لازمه اظهار نظر کارشناسی و قطعی در اینخصوص، بررسی مدارک و مستندات اعلامی شما می باشد..

باسلام بهترین راه حل شما فسخ معامله است اما بایستی مدارک و مستندات طرفین بررسی گردد.

خرید خودروی مورد اشاره از ابتدا دارای مشکل بوده و در حال حاضر علاوه بر بدهی لیزینگ حتی امکان ابطال معامله از سوی مالک رسمی نیز وجود دارد . مستحضر باشید که قرارداد تنظیمی با برادر مالک هیچ عتباری ندارد و از این رو بهتر است اظهارنامه ای خطاب به فروشنده ای که خودرو را از وی خریداری کرده اید ارسال کرده و در آن مراتب فسخ قرارداد را به دلیل عدم احراز مالکیت وی اعلام نمایید . بدین ترتیب احتمال اینکه مشارالیه در صدد رفع مشکل بر بیاید وجود دارد .

با درود
سوال شفاف نیست. قرارداد شما را باید ملاحظه نمود، شاید بتوانید فسخ کنید اگر طرفین مقصر باشند بله امکان مطالبه جمیع خسارات متصور است.
راه کار دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

با سلام و احترام میتوانید اعلام فسخ نمایید و یا چنانچه قید شده بدهی را پرداخت نمایید و سپس مطالبه نمایید ولی بهترین راه برای شما فسخ معامله می باشد

درود
بهتر است اعلام فسخ کنید و ثمن را مطالبه نمایید