اخذ سفید امضا با زورگیری موجب عدم وصول چک میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۰۰ #65553

با سلام حدود 3 هفته پیش یک نفر که در یک موردی از من اخاذی میکرد به همراه 3 فرزندش مرا با یک نقشه قبلی به مغازشان کشیدند و انجا موبایل مرا از من گرفته کرکره مغازه را پایین کشیده و با تهدید ئ فحاشی قصد اخذ سفید امضا روی برگ سفید و سفته را داشتند که بدلیل مقاومت من با ضرب و شتم روی زمین دراز کردند و مرا در خالتی که دهنم را گرفته بودن و نزدیک بود خفه شوم در ان حالت انگشت مرا به استامپ زده و روی چندین برگه که خودم ندیدم زدند و سپس مرا بیرون رها کرده و متواری شد هاند البته به 110 گزارش کرده و شکایت کرده ام و شاهد هم دارم که مرا هنگام خروج از انجا با سر و صورت خونی دیده و فایل صوتی یکی از ایشان که گفته الان چندین سفته از من دارند البته در کلانتری اقرار به درگیری کرده اند و یک گزارش جعلی 110 یک و نیم ساعت بعد از من درست کرد هاند که من با انها درگیر شده و پسرش را زده ام و متواری شده ام خوشبختانه پزشک قانونی هم در مورد پسر ایشان نوشته مشکوک به خد زنی و وجود سفته ها را منکر شده اند با توجه به این که بنده شکایت کرد هام آیا امکان سو استفاده از ان برگه ها و سفته ها وجود دارد البته امضا نکرده ام

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان سوء استفاده از این برگه ها وجود دارد و تا زمانیکه زورگیری اثبات نشده باشد شما مسئول پرداخت این سفته ها خواهید بود.