آیا موفق میشم طلاها رو پس بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #65506752

سلام و عرض ادب
بنده یک ماه با دختر خانمی نامزد بودم و بنا بر دلایلی نامزدی بهم خورد و قرار ازدواج از بین رفت الان سه ماه که طلاهای بنده را مسترد نمی نمایند تقریبا ۴۰ گرم طلا و تعدادی لباس و چادری بنده در ابتدا اظهار نامه ارسال کردم ولی بازم هیچ پاسخی نمی دهند و می گویند چون بهم خوردن نامزدی از طرف پسر بوده ما طلاها را غرامت برداشتیم الان هم بنده دادخواست به دادگاه خانواده داده ام و فاکتورها و اظهارنامه و عندالزوم شهادت شهود هم تقاضا کرده ام میخواستم بدونم آیا موفق میشم طلاها رو پس بگیرم یا نه؟ چون نزدیک یک میلیون تومان هم هزینه دادرسی دادم آیا قاضی رای به استرداد طلاها صادر میکنه؟ چون طرف تلفنی به من گفته با دادستان آشنا هستم و منو تهدید کرده که نمی تونی طلاهارو پس بگیری ممنون میشم پاسخ دهید
آیا با پارتی بازی میشه حق کسی رو نداد؟
با آرزوی قبولی طاعات همه دوستان در ماه رمضان

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قربان این امکان برایشان وجود ندارد و باید کلیه هدایایی که در زمان نامزدی رد و بدل شده است را به شما برگردانند، مگر هدایای فاسد شدنی که نوعا بعد از مدتی از بین می روند.