میتوانیم مستاجرمان را که ناراضی هستیم؛ با وجود پایان قرارداد، از منزل بیرون کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #65447561

سلام فقط میخواستم اینو بگم تکلیف اون صاحبخونه هایی که مستاجرش نا اهله و داره خونه اشو تخریب میکنه به خودش و خانواده ش هم فحش میده میگه در نمیاد آبروریزی در محل میکنه چیه؟؟؟ دولت هم حق رو با این شرایط کرونا به اونا داده و خود مستاجر مون هم میگن نمیتوتید بیرون کنید ماها دستمون کجا بنده این کجای انصافه؟ خدا شاهده ما فقط در آمدمون از اجاره ست والا چرا باید اجاره میدادیم و اعصاب و روانمون رو مشکل دار میکردیم
میگن اگه میتوتبد بیرون کنید دولت حق رو به ما داده شما هم هیچ ________نمیتونبد بخورید اونقد میمونیم تا جونتون در بیاد

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست دستور تخلیه را مطرح کنید و اعلام نمایید که مستاجر با افزایش اجاره موافقت ندارد

سلام
میتوانید دادخواست دستور تخلیه را مطرح کنید و اعلام کنید که مستاجر با افزایش اجاره موافقت ندارد و همچنین جهت توهین و فحاشی اقدام به شکایت کیفری نمایید