آیا شرکت در جلسات اجباری است یا می شود با پرداخت هزینه؛ گواهی جهت ارائه به دفتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست اقدام نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #65352184

با توجه به این که از سال ۹۹ درخواست طلاق توافقی ابتدا به ساکن باید از طریق ثبت در سامانه "تصمیم" انجام پذیرد؛ لطفا بفرمایید بعد از انتخاب مرکز مشاوره و دریافت وقت معرفی؛ در مجموع چند جلسه برای مشاوره در نظر می گیرند و چه مدت زمان به طول می انجامد؟
رویه در حال حاضر با توجه به تغییرات انجام گرفته به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. ۴ جلسه مشاوره و حدود ۴۰ روز. برای بقیه سوالتون از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید تا توضیحات کامل داده شود