اگر همسر من صوری اعلام نماید که حاضر به تمکین است،چگونه میتوانم ثابت کنم که ایشان قصد تمکین ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۷۹ #65347428

با سلام و احترام و تشکر از کارشناسان عزیز

همسر بنده ناشزه هستن و تمکین نمیکنن و مهریه را نیز به اجرا گذاشته اند و توان پرداخت پیش قسط و اقساط را ندارم و در حال حاضر هم برای کار کردن در شهر خودم نیستم و همسرم حکم جلب مرا گرفته است.

اگر همسر من به صورت صوری اعلام نماید که حاضر به تمکین است،چگونه میتوانم ثابت کنم که ایشان قصد تمکین ندارد؟

و بنده چگونه میتوانم مانع از طلاق ایشان شوم؟

بنده چند ماه پیش اظهار نامه فرستادم برای همسرم که بنده به دلیل کار در شهر دیگری هستم و احتمالا ۶ ماه حضور نداشته باشم.

تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسر من به صورت صوری اعلام نماید که حاضر به تمکین است،چگونه میتوانم ثابت کنم که ایشان قصد تمکین ندارد؟

تنها راه شما این است که شما درخواست اجراییه برای الزام به تمکین کنید که ایشان مجبور به حضور در منزلی که شما تعیین کرده اید بشوند حتی اگر در شهر دیگری باشید ایشان مجبور هستند به شهر محل کار شما بیایند مگر اینکه حق انتخاب منزل با ایشان باشد
و بنده چگونه میتوانم مانع از طلاق ایشان شوم؟
شما با دادن نفقه و اقساط مهریه می توانید مانع طلاق ایشان شوید

سلام شما باید منزل و اثاث البیت در شنا زوجه را فراهم کنید و در غیر این صورت خانم شما نمی تواند تمکین کند و لذا می تواند به صورت حقوقی یا کیفری از شما شکایت نماید .

درمرحله اجرای خکم و دعوت زوجه به منزل ، مددکار حضور زوجه را درمنزل مشترک تایید و صورتجلسه می کند .‌