دیه چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۳ #65293394

سلام
راستیاتش من در سال ۹۷ تصادف کردم با موتور زدم به عابر پیاده و نتونستم از شاکیم رضایت بگیرم اون موقع ۷ درصد برای شاکی پزشگی قانونی برید ولی الان که دادگاه رفتم حکم قطعی برام ۱۵ درصد شده چطور درصد ها عوض شده و درصد پزشگی قانونی و حکم قاضی با هم فرق دارن
دربار اول یه ۳ درصد و یه ۴ درصد بوده ولی الان اون ۳ درصد شده ۱۱ درصد و اون ۴ درصد تغییر نکرده براتون فایل هارو میفرستم لطفا جوابما بدیم ایا قاضی میتونه درصد هارو تغییر بدهد و یا اعتراض رو حکم بزنم تغییر میکنه و چرا درصد ها عوض شده و مبلغش چقدر میشه براساس روزیه که تصادف کردم یعنی ۹۷ محاسبه میشه یا ۹۹ حکم اولیه بر اساس زیر من در تاریخ ۹۷/۱۲/۹ تصادف کردم میخاستم ببینم و برگه پزشگی قانونی نوشته :
۱شکستگی سطح تحتانی استخان نازک نی ساق چپ بدون عیب التیام یافته و ارش اسیب نسوج ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی درسطح خارجی و داخلی مچ پا در مجموع ۳ درصد دیه کامل ۲ اسیب بافت نرم و رباط های مچ پای چپ( ناحیه تحتانی مفصل ساق پای چپ ) بهبود یافته و ارش انها در مجموع به میزان ۴ درصد دیه کامل تعیین میگردد
در این حکم هم همینطور ولی اعدادش عوض شده ۳ درصد شده ۱۱ و ۴ درصد تغییر نکرده

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دیه بروز پرداخت میشود و درصد بالا به همین خاطر است

با سلام، دیه شکستگی استخوان نازک نی ۸ % هست که با اضافه شدن ارش تعبیه وسایل ارتوپدی یعنی ۳% مجموعا ۱۱% اعلام شده و ۴% اسیب رباطی اصفه خواهد شد. دیه به نرخ روز محاسبه می گردد، نگرانی از این حیث ندارد در صورت قرارداشتن تحت بیمه شرکت بیمه جبران خسارت خواهد کرد
در غیر اینصورت میتوانید از مزایای صندوق استفاده نمایید

با سلام و احترام
دیه سال ۹۹ معادل ۳۳۰ میلیون تومان تعیین شده است و پیرو آن موظف به پرداخت ۴۹ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان هستید.
پایدار باشید

در رای صادره جمع دیه ها و ارش ها رو مورد نظر قرار داده است و دیه بر اساس زمان پرداخت شما محاسبه می گردد