میشه با ترک انفاق فرزندان؛ به مدت ۱۶ سال نفقه را دریافت کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۰۵ #65292898

من در سال ۸۱ جدا شدم توافقی و حضانت فرزندان رو با بخشیدن مهریه گرفتم و به شرط دادن نفقعه از طریق همسرم ایشان تا امسال که دخترای من هر دو ازدواج کردن نفقعه ندادن فرار از ایران کرده بودن الان با فوت مادر و پدر برگشتن و آرثیه گرفتن و همچنان به من بدهکاران بابت مخارج این ۱۶ سال برای دو فرزند دخترم یکی متولد ۷۰ و دیگری ۷۹ هستن من چطور باید اینو بگیرم خودم الان مسکن و جا هم برای زندگی ندارم.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه معوقه برای فرزند قابل مطالبه نمی باشد .

با سلام اگر توافقی جدا شده اید و در رای دادگاه یا توافق دیگری میزان نفقه فرزندان مشخص شده است میتوان مطالبه نمود در غیر اینصورت نفقه آینده فرزندان قابل مطالبه است و نفقه معوقه را نمی توان مطالبه نمود.

متاسفانه شما نمی توانید برای نفقه گذشته فرزندان شکایت کنید مگراینکه قبلا شکایت می کردید و دادکاه حکم محکومیت صادر می کرد

درود
خیر نفقه گذشته فرزندان طبق قانون قابل مطالبه نیست.

سلام و ارادت
در مورد پرداخت نفقه فرزندان که توافق شده و طلاق به شرط پرداخت نفقه فرزندان بوده است ، شما اکنون میتواند طی طرح دعوی حقوقی الزام به انجام تعهد را از پدرشان بخواهید .

اگر زوج تعهد به نفقه فرزندان کرده یا شرط ضمن طلاق بر این بوده نفقه گذشته فرزندان نیز قابل مطالبه است و الا فلا

با ازدواج فرزندانتان نفقه ایشان بر عهده همسر هست و پدر دیگر وظیفه ای در قبال پرداخت نفقه ندارد و همچنین نفقه ی گذشته یا معوقه در مورد زوجه قابل مطالبه هست و نه فرزندان