کدام صحیح تر است صلح یا هبه یا ابراء قبل از ازدواج؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۳۸ #65260354

سلام

خانمی که مثلا ۱۴سکه مهریه اش توافق شده، قبل از ازدواج به خواستگار خود بگوید در صورتی که با من ازدواج کنی من مهریه خود را ابراء / صلح / هبه میکنم؟

به کارگیری کدام الفاظ قبل از ازدواج باعث میشود به محض ازدواج ، مهریه ای به عنوان دین و حق الناس بر گردن مرد باقی نماند و زن حقی بابت مهریه نداشته باشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه دینی بوجود نیامده ممکن نخواهد بود

با درود تا زمانی که زوجه مالک مهریه ای نشده است اکنون نمی‌تواند ان را ابرا نماید

با سلام
طبق فرمایش شما در این مورد هیچگونه عقد و شرطی قابل قبول نخواهد بود
زیرا زوجه مالک مالی نشده است که ان را بذل و ابرا و صلح یا هر مورد دیگر نماید

با سلام و احترام
امکان پذیر نیست

سوال شما مصداق قاعده اسقاط مالم یجب است به این مفهوم که تا زمانی که دینی به وجود نیامده باشد، نمی‌توان آن را اسقاط نمود.بنابراین چنین توافقی آثاری به همراه نخواهد داشت ....

دینی به وجود نیامده که اسقاط شود

با سلام. تا زمانی که دینی به وجود نیامده باشد، نمی‌توان آن را اسقاط نمود.