نامزدی بنده بهم خورده آیا می توانم طلاهای خودرا پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۰ #65243760

ببخشید بنده یک ماه با دختر خانمی نامزدم بودم. یک سرویس کامل، دو عدد گوشواره، یک عدد انگشتر و یک عدد پلاک طلا نزد ایشان دارم. نامزدی بهم خورده. چه طور می تونم قانونی طلاها رو پس بگیرم.
فاکتور طلا هم دارم و اینکه پیام نامزد سابقم به خواهرم در واتس آپ که گفته میارم طلاهارو پس میدم.
چون بهم خوردن نامزدی از طرف من بوده پدر ایشان منو تهدید کرده که درب منزلشون نرم.
آیا می توانم قانونا طلاهامو پس بگیرم؟
ممنون میشم پاسخ بدهید.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
طبق ماده ذیل میتوانید اقدام نمایید
ماده ۱۰۳۷ - هر یک از نامزدها می تواند در صورت بهم خوردن وصلت منظور، هدایائی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظورداده است مطالبه کند.
اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایائی خواهد بودکه عادتا نگاه داشته می شود مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد.

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای مخاطب در جهت استرداد ارسال کنید.

ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی:
هریک ازنامزدهامی توانددرصورت بهم خوردن وصلت منظور هدایائی راکه بطرف دیگریاابوین اوبرای وصلت منظورداده است مطالبه کند.
اگرعین هدایاموجودنباشدمستحق قیمت هدایائی خواهدبودکه عادتا نگاه داشته می شودمگراینکه هدایابدون تقصیرطرف دیگرتلف شده باشد.

اگر عقد کرده باشید این امر امکان ندارد ولی اگر نامزد بوده و عقدی بین شما نباشد بله ممکن است

با سلام
میتوانید اصل آن را استرداد نموده و یا در صورتی که موجود نیست
بهاء ان را دریافت کنید

بله درصورت موجود بودن عین و در غیر این صورت قیمت قابل مطالبه است.

بله شما میتوانید هدایای دوران نامزدی را پس بگیرید. میتوانید در ابتدا اظهارنامه به ایشان ارسال کنید و در آن مهلتی مثلا ده روزه برای پس دادن هدایا تعیین کنید. بعد از گذشت این ده روز اگر هدایا را پس نداد دادخواست استرداد هدایای دوران نامزدی را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.