درخواست مرخصی بدون حقوق چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۵ #65170463

با سلام
بنده کارمند رسمی دولت شاغل در بانک مسکن هستم
از سازمان درخواست مرخصی بدون حقوق کردم موافقت نکردن البته فقط در رده مدیریت منطقه یعنی به اداره جات بالا مراجعه نکردم و العان تا ۲۰ روز دیگه در مرخصی استحقاقی هستم و دوباره درخواست دادم و در ایران هم نیستم میخواستم مشاوره بگیرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر ماده ۴۸ و تبصره ۲ ماده ۴۹ قانون استخدام کشوری مستخدم رسمی دولت می تواند در طول خدمت خود با موافقت وزارتخانه یا اداره و موسسه متبوع از حداکثر سه سال(قابل افزایش به ۵ سال در موارد ادامه تحصیل تخصصی مرتبط باشغل) از مرخصی بدون حقوق استفاده کند. اعطای این مرخصی برای مدتی بیش از یک سال متوالی منوط به موافقت سازمان امور اداری و استخدامی کشور اما ‌ ممکن است پست سازمانی مستخدم رسمی از بین برود و حفظ نشود و در زمان بازگشت به کار به حال آماده به خدمت درمی‌آید.