تقابل در هنگام فروش خانه از طریق مزایده امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #65109701

با سلام
من ملکی رو با همسرم شریک هستم ( دلیل اصلی اختلاف ) بعد مطالبه همسرم اینکه کل خونه رو به نام من کن و موافقت نشد ایشون از طریق دادخواست های متعدد منو تحت فشار قرار داد مهریه, نفقه, اجرت المثل, اجرت المثل ایام تصرف...
دادخواست جدید فروش ملک از طریق مزایه رو خواستن که گویا هنگام مزایده ملک رو جای مهریه بردارن ( البته مهریه قسط بندی شده ) چیزی که من متوجه شدم اصطلاحا تقابل گفته میشه میخواستم ببینم این امر امکان داره یا نه و راهکار من چی هستش برای اینکه ملک رو از دست ندم.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوای تقابل آن است که خوانده دعوی در برابر ادعای خواهان متقابلا اقامه دعوا کند و مدعی امری شود که در نهایت با اثبات آن موجب محکومیت خواهان و بی حقی او شود.این که تقابل مطرح هست یعنی شما هم بر علیه ایشان دادخواست داده آید که حسب مورد رسیدگی میشه.اما در خصوص اینکه بتونه ملک را از شما بگیره به جای مهریه باید عرض کنم که اگه تنها اون ملک را برای زندگی داشته باشید میتونید ادعای مستثنیات دین بودن اون را بکنید در اینصورت اگه صحت حرف شما مشخص بشه ملک همچنان در تصرف شما باقی خواهد ماند.اما اگر از مستثنیات دین محسوب نشه با وجود اینکه مهریه تقسیط شده بازهم ایشان حق داره به جای مهریه اون بگیره.با تشکر