شوهر من تحت هر شرایطی میتواند کاری کند که مهریه من را کاملا نپردازد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۶ #65108015

چه شرایطی میتواند داشته باشد؟
و من دو فرزند ۱۴ ساله دارم ایا در حین پروسه ی طلاق ( درخواست طلاق داده باشم اما رای طلاق صادر نشده باشد) دو فرزندم میتوانند حتی اگر پدرشان اجازه ندهد به خواست خودشان نزد من بمانند چون پیش پدرشان اذیت میشوند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرزندان دختر بعد از نه سالگی وپسر بعد از ۱۵ سالگی می توانند تصمیمی بگیرند که با پدر یا مادر زندگی کنند

اگر زوج دادخواست اعسار بدهد و اعسار وی اثبات شود قاضی مهریه را قسط بندی و در حد توان ایشان اندازه مهریه را مشخص میکند...دختر ۹سال قمری و پسر ۱۵ سال قمری می‌توانند به انتخاب خودشان محل زندگی با(پدر/مادر) خودشان را مشخص کنند.

با سلام.در صورتی که زوج اموالی داشته باشد میتوانید توقیف کنید،در غیر این صورت می بایست در قالب اقساط مهریه را پرداخت کنند.
در مورد فرزندان نیز حضانت تا ۷ سالگی با شماست. بعد از ۷ سالگی در صورتی که دادگاه صلاح دانست حضانت را به شما می‌دهد، دختر در سن ۹ و پسر در سن ۱۵ سالگی خود می‌توانند انتخاب کنند که در کنار کدام والدین می‌خواهند زندگی کنند.

با سلام
مهریه حق شماست و زوج ملزم به پرداخت تمامی آن خواهد بود مگر اینکه سر این موضوع با هم دیگر به توافق برسید .
فرزندان دختر با اتمام ۹ سال قمری و پسران ۱۵ سال قمری شخصا خود میتوانند تعیین کنند با چه کسی زندگی کنند و اگر سن بلوغ نرسیده باشند در صورت امتناع فرزند با زندگی با پدر یا مادر ، دادگاه نمیتواند با جبر و فشار طفل را مجبور به زندگی با ایشان کند

سلام فرزند دختر از ۹ سال و پسر از ۱۵ سال به اختیار خودشان انتخاب می کنند با چه کسی زندگی کنند.