رانندگی در حالت مستی نیاز به وثیقه دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۷۸ #65098479

سلام ماشین مادرمو به خاطر رانندگی در حالت مستی توقیف کردند و گفتند فردا به دادگاه میخواستم بدونم اگه فردا وثیقه بخوان سند همین ماشین که توقیف شده میشه گزاشت؟ و قاضی چه حکمی میده؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بهتر است به همراه کفیل یا وثیقه گذار حاضر شوید

اتهام شرب خمر باید اثبات بشه به صرف نتیجه دستگاه تست الکل که پلیس از راننده میگیره نمی شود فردی را به شرب خمر محکوم نمود.چون نتیجه تست الکل دستگاه اماره قضایی محسوب نمی شود.برای اثبات شرب خمر حدی متهم باید نزد قاضی دادگاه اقرار به شرب خمر کند.تاکید میکنم قاضی دادگاه صادرکننده حکم نه مقامات دادسرای ارشاد مثل بازپرس یا دادیار.اما احتمال اخذ وثیقه در این مرحله بسیار بالاست.قبول سند خودرو به عنوان وثیقه بستگی به مقام قضایی و ارزش خودرو و مبلغ وثیقه داره.

بله برای تشخیص اخذ وثیقه و اینکه از چه نوعی خواهد بود با قاضی می باشد

با سلام
تعیین نوع ضمانت و یا وثیقه صرفا بر عهده دادگاه خواهد بود و احتمال دارد با اخذ فیش حقوقی نیز موافقت نماید

بستگی به نظرقاضی دارد که ازشما چه تامین یاضمانتی بیاورید ممکن است در حد یک فیش معتبر باشد

سلام بله میتوانید سند خودرو بعنوان وثیقه به شعبه ارائه بدهید

سلام . تامینی که قاضی پرونده تشخیص بدند براتون صادر میشه می تونه فیش حقوقی باشه...