اگر زن تمکین نکند مرد می تواند طلاهایی که برای او خریده را استرداد کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۵۴۵ #65089904

خسته نباشین. اگر زن تمکین نکند و ناشزه شود ایا طلاها و جهازی ک مرد برای زنش قبلا خریده بود را میتواند پس بگیرد؟ یا ک متعلق ب زن میباشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استرداد طلاها در صورت وجود فاکتور و اثبات این که در اختیار زن می باشد و اثبات موجود بودن آن ، امکان پذیر است و به نشوز ارتباطی ندارد .

اگر بصورت امانت باشد قابل استرداد است و اگر هدیه باشد نمیتوان استرداد نمود .

با سلام.
عدم تمکین یا نشوز زوجه فقط در صورت اثبات آن در محکمه مسقط حق نفقه وی است و به هیچ مورد دیگری ارتباط پیدا نمیکند و موارد پرسش سوال شما خود یک پرونده حقوقی دیگری است که در صورتی که زوج بتواند اثبات کند که طلاها را برای استفاده همسرش خریداری کرده است قابل استرداداست و بالعکس اگر زوج بتواند اثبات کند که طلاها به او هبه شده است دیگر مرد نمیتواند طلاها را مسترد نماید. موفق باشید.

با سلام
ضمانت اجرای ناشزه بودن زن عدم پرداخت نفقه است یعنی در صورت تمکین نکردن زن از شوهر نفقه به او تعلق نمی گیرد
اما در ارتباط با طلا و جهازی که مرد برای زن مهیا کرده با در دست داشتن فاکتورهای آن ها در صورت موجود بودن کالا قابل استرداد است.