چگونه میتوانیم به پول خود دست پیدا کنیم؛ آیا راهی هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۶ #65012828

با سلام
ما یک خونه خریدیم و ۶۰ درصد پول رو در هنگام عقد قول نامه پرداخت کردیم و قرار شد باقی پول در زمان به نان کردن سند داده شود، روز بعد قولنامه و دریافت کد رهگیری از بنگاه واسه تمیز کاری رفتیم توی خونه متوجه شدیم که خونه دارای موریانه است و فروشنده از قبل به ما اطلاع نداده بود الان ما دنبال فسخ قرارداد هستیم به دلیل پنهان کاری فروشنده در موریانه دار بودن خونه؛ چگونه میتوانیم به پول خود دست پیدا کنیم آیا راهی هست؛ فروشنده گفته پول رو میدم ولی هروز قرار های که میزاریم رو کنسل میکنه
متشکر میشم راهی برای رسیدن ما به اصل پول مطرح کنید
متشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع مستلزم بررسی مفاد قرارداد شما می باشد و در صورت عدم اسقاط خیارات احتمالا به استناد خیار عیب بتوانید فسخ کنید

با سلام
اولا اختیار فسخ یا عدم فسخ بستگی به توافق و شرایطی هست که در موقع تنظیم مبایعه نامه و در متن قرارداد قید شده است که بایستی رویت شود
و اگر در مبایعه نامه کلیه خیارات به هر دلایلی از طرفین ساقط شده باشد تنها راه شما توافق بصورت دوستانه است

در صورت عدم توافق بر فسخ قرارداد امکان فسخ آن از طریق دادگاه خیلی زیاد نیست، به نظر میرسد در صورتی که مطالبه ثمن و فسخ را بخواهید از طریق دادگاه پیگیری کنید بسیار هزینه و وقت باید بگذارید و ارزش ندارد، به نظر میرسد اگر معامله به قوت خوددباقی بماند بهتر باشد و با پرداخت تتمه ثمن انتقال رسمی بگیرید و حتی با اعلام ایراد موریانه دار بودن منزل میتوانید منزل را با قیمت بیشتری بفروش برسانید.
مشکل موریانه هم فکر میکنم با یک سمپاشی مرتفع میشود.

باتوجه به اصل صحت و اصل لزوم قرادادها ،امکان انحلال عقد به بیع به راحتی و بدون دلیل متقن وجود ندارد . بهتر است با توافق عقد بیع را اقاله نمایید.