حکم چاقو کشی و تهدید چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۲ #64965480

با سلام خدمت همه متخصصان
فردی در محل کار بنده حاضر شده و شروع به داد و بیداد و چاقو کشی کرده و شروع به زدن تهمت کرده. که تو با زن من رابطه داشتی. و وقتی که فهمید به ۱۱۰ خبر دادیم فرار کرد.و طبق گفته خودش بدون مدرک اومده این ادعا را می کند. و در روز های بعد با تماس هایی که با محل کار بنده داشته همه را تهدید به قتل کرده و الالخصوص بنده.در محل دوربین مداربسته هم وجود دارد و تمام واقعه را ضبط کرده.لطفا راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
طبق ماده ۶۱۷ تعزیرات در صورت ارتکاب و احراز ارکان جرم انتسابی، قانون گذار مجازات درجه ۶ را برای افرادی که با چاقو یا هر وسیله دیگری قدرت نمایی و دیگران را تهدید می کنند، در نظر گرفته که شامل حبس از شش ماه تا دو سال و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری است.

سلام
در اینجا شخص مورد نظر مرتکب جرایم متعددی شده است ک شامل جرایم زیر است
۱. تهدید ب قتل ک ب صورت تلفنی (( ماده ۶۶۹ قانون مجازات بخش تعزیرات))
۲.حمل سلاح سرد(( ماده ۶ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز))
۳.تهدید و ایجاد مزاحمت وغیره....(( ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ))
۴. تهمت و افترا یا اینکه اگر شرایط تحقق قذف محیا باشه میتونه مشمول قذف باشه ((ماده ۶۹۷قانون مجازات اسلام بخش تعزیرات و میتونید مشمول ماده ۲۳۵ قانون مجازات باشد ))

ک هر کدام از این جرایم مجازاتهای مستقل دارد و در صورت اثبات هرکدام از جرایم مذکور قواعد و قوانین تعدد جرایم اعمال میشه...

به دادسرای محل مراجعه کنید.
عناوین تهدید، توهین، ایجاد مزاحمت و اخلال در محل کسب, قدرت نمایی با چاقو، و بسته به نوع گویش و انتخاب کلمات، در صورتی که مشمول عنوان قذف بشود، عناوین مورد ادعای شما در شکایت خواهند بود.

سلام
ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی است
هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد
قانون گذار مجازات درجه ۶ را برای افرادی که با چاقو یا هر وسیله دیگری قدرت نمایی و دیگران را تهدید می کنند، در نظر گرفته که شامل حبس از شش ماه تا دو سال و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری است.