اگه ایشان به من وکالت محضری بخواهند بدهند از چه نوع باشه که بعد ایشان نتونن حق دخل و تصرفی در این سه مقوله داشته باشند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #64962481

زنی ۳۴ ساله هستم به دلیل خیانت همسر ایشان برای اینکه بنده رو مجاب کنه تصمیم گرفته اند که منزل و ماشین و مقداری پول که در حساب بوده را با وکالت به بنده واگذار کنند البته منزل سندش به نام پدر بنده است و نصف پول منزل رایشان پرداخت کرده و مابقی را پدر بنده و فقط ماشین به نام خود ایشان بوده و حتی حساب بانکی هم به نام من بوده ... سوال اینجاست که اگه ایشان به من وکالت محضری بخواهند بدهند از چه نوع باشه که بعد اایشان نتونن حق دخل و تصرفی در این سه مقوله داشته باشند بهتره و البته تمام این موارد را به ازای مهریه بنده بخواهند حساب کنند یعنی مهریه به ازای ماشین و خانه و حساب بانکی

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت و انتقال متقاوت است

وکالت دلیل بر ملکیت نیست لذا برای این موضوع از عقد صلح استفاده شود.

خواهر گرامی :
اگر سند منزل به نام پدرتان و حساب بانکی نیز به نام خودتان است دیگر همسرتان سمت و نقشی برای تصمیم گیری در خصوص آنها نداشته و دفترخانه نیز سند وکالت نمیتواند صادر کند . تنها موضوع خودرو می ماند که آن را میتوانید از طریق وکالت اقدام کنید ولی وکالت دلیل بر مالکیت نبوده و حتی اگر وکالت رسمی به نام شما تنظیم شود باز هم همسرتان میتواند اقدام به فروش و انتقال خودرو نماید . بهتر است ابتدا سند رسمی و پلاک خودرو به نام شما منتقل شود و بعد شما در خصوص بخشش و ابراء مهریه اصمیم گیری کنید .

بهتر است متن توافق نامه توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا از عواقب احتمالی اینده در امان باشد