انتقال و فروش اموال یکسال قبل از دادخواست طلاق؛ فرار از دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #64958142

با سلام و احترام
شوهرم دادخواست طلاق یکطرفه داده و من تازه متوجه شدم بیشتر از یکسال پیش به صورت رسمی خونه رو فروخته بود و تمام دارایی خودشو به هر شکل ممکن به صورت رسمی انتقال داده بود. در حال حاضر هم هیچ دارایی و پول نقدی و .... نداره.
فقط اینکه ایشون کارمند هست و حقوق ماهیانه داره.
کاملا مشخصه که اینکارارو بخاطر طلاق کرده بود تا خودشو معسر نشون بده و من نتونم یکجا مهریمو ازش بگیرم.
با توجه به اینکه بیشتر از یکسال از نقل و انتقال مال و اموالش میگذره و الان خودش یکطرفه دادخواست طلاق داده، میتونم ثابت کنم بخاطر مهریه اینکارارو کرده و قصد فرار از دین داشته یا نه؟
آیا اعسارش پذیرفته میشه؟
چه شکایتی میتونم ازش بکنم؟
ممنونم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر فرار از دین محسوب نمی شود.

اگر زوج قبل از مطالبه مهریه توسط زوجه اقدام ب انتقال مال و اموال خودش کنه این اقدامش فرار از دین محسوب نخواهد شد

درود
خیر فرار از دین نمی باشد.

باسلام اگر قبل از دادخواست طلاق معامله شده خیر نمیتوان فراراز دین محسوب کرد
شما فقط میتوانید یک چهارم حقوقش را توقیف کنید

خیر فرار از دین محسوب نمی شود