اگر سند ملک به نام شخصی باشد آیا شخص دیگر میتواند بدون مجوز و حق ارتفاق در ملک ایشان عبور کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۲۰ #64948

سلام بنده در سال 92 بسه قطعه باغ با سه سند مجزا خریداری کرده ام.سال 93 همسایه قصد ورود به ملک بنده با ماشین جهت رفتن به با خود را داشت ولی بنده و همسرم با توجه به اسنادی که داریم وهیچگونه حقی برای احدی درآن به عنوان حق ارتفاقی قائل نشده و بنده نیز به هیچکس نوشته ای نداده ام چون در آن شهرستان غریب هستم همسایه با شهادت دروغ شهود و فریب قاضی همسرم را محکوم به جزای نقدیو رفع ممانعت از حق کرده اند.در صورتی که ملک به نام بنده است آیا بنده به عنوان مالک وبا توجه به حق تصرف در ملک می توانم از اجرای حکم جلوگیری کنم.زیرا لازمه اجرای حکم این است که چند درخت قطع شود و برای آبرسان و کود دهی چند درخت دیگر دچار مشکل میشوم .یعنی عبور همسایه از ملک بنده برایم ایجاد مزاحمت میکند.در ضمن طرف حکم صادر شده همسرم است که مالک نیست وند ملک به نام بنده است
میتوانم از قاضی برای صدور حکم بدون در نطر گرفتن مالکیت بنده وتضییع حقوق مالکیت شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان حق ارتفاق نداشته باشند میتوانید از ورود ایشان به ملک خود جلوگیری کرده و در زمانیکه ایشان در ملک شما بودند میتوانید به دلیل ورود غیر قانونی علیه ایشان شکایت کنید. برای اطلاعات بیشتر باید با وکیل متخصص مشورت کنید.موفق باشید