قاضی واسه چند روز دیگه باز جلسه رو در رو با شاهد هامون گذاشته به نظرتون چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۱ #64935855

باسلام
دیروز در دادگاه جلسه داشتم به عنوان متهم و گرفتن ربا
سه سال پیش از طریق یکی از دوستام با فردی اشنا شدم و بهم پیشنهاد شراکت داد که سرمایه از من باشه و کار از اون قراردادی بینمون نوشته شد که در قرارداد نوشتیم که هر وقت من پولم رو لازم داشتم دو ماه زودتر خبر بدم و در قبالش چون اعتماد نداشتم سند زمینش رو امانت گرفتم و همون فرد که ما رو به هم معرفی کرده بود امضا زد
دو سه تا میلغ متفاوت در حساب من ریختن
و سه ماه بعدش مبلغ ۵۰ تومن در شرکتی که دامادشون اجاره کرده بود کارت کشیدم و بهش قرض دادم که چند ماه بعدش در یک فقره چک به من برگرداند
بعد از مدای دیدم نمیصرفه و فهمیدم ورشکسته است بهش گفتم پولم رو میخوام و گفت ندارم بیا زمینم رو بردار به بنگاه رفتیم و ملک رو برداشتم و مابقیشو پول دادم
سه ماه بعدش باز اومد و گفت حسابهام درست شده و باز شریک شدیم که اینبار به جرم کلاهبرداری گرفتمش و دوستش ضمانتشو کرد و چند فقره چک داد که در صورتجلسه کلانتری ذکر شده
بعدش من یه اقرارنامه ازش گرفتم که زمینی رو که ازش خریدم و شراکت هم داشتیم
حالا رفته چند تا شاهد اورده و گفتن پول سودی بوده و رفته چند تا فاکتور با مبلغ بالا نوشته بدون امضا یا مهر
چند تا عم ته چک که من اصلا اونارو پاس نکردم و به حسابم نرفته
قاضی واسه چند روز دیگه باز جلسه رو در رو با شاهد هامون گذاشته
به نظرتون چیکار کنم که به حقم برسم
البته گفته تا حالا من صد و شصد میلیون سود گرفتم که هیچ رسیدی یا واریزی جز اون سه تا واریزی نداره
باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با شهود خود صحبت کنید اظهاراتشان با اظهاراتی که در مراحل دادسرا داده اند تعارض نداشته باشد و می توانید سوالات احتمالی که قاضی در خصوص موضوع از شهودتان خواهد پرسید را بررسی کنید تا با یکدیگر متعارض سخن نگویند ..ضمنا از شهود طرف دعوی می توانید با اجازه دادگاه سوالاتی را در اثبات عدم ارتکاب جرمتان بپرسید تا موضوع محرز و اظهارات خلاف واقع آنها اثبات شود

سلام
دادسرا به وظیفه خودش در خصوص تعقیب و تحقیق عمل مینماید و مواجهه با شهود و مطلعین نیز در همین راستا صورت میگیرد.
از طرفی یک پرونده کیفری پس از ثبت باید یک تا سه مرحله را طی کند و تا قبل از آن پرونده مختومه نخواهد شد. لذا این تصور که چرا دوباره احظار شدم و... را از ذهن خود دور کنید تا پرونده روال قانونی را طی نماید. جهت پیشگیری از تضییع حقوق خود بهتر هست وکیل داشته باشید.

سلام
یکی از راه‌هایی که در دادگاه به اشخاص کمک می‌کند تا از شهادت افراد بدون صلاحیت جلوگیری کنند «جرح و تعدیل گواه» است. جرح گواه به معنی ادعای فقدان یکی از شرایطی است که قانون برای شاهد مقرر کرده است.
زمان جرح شاهد
جرح شاهد زمان خاصی دارد. استفاده از این حق باید قبل از ادای شهادت به عمل آید مگر اینکه موجبات جرح پس از شهادت معلوم شود. در هر حال دادگاه موظف است به موضوع جرح رسیدگی و اتخاذ تصمیم کند.مطابق ماده ۱۷۰ قانون آیین دادرسی کیفری بیان اسباب جرح و تعدیل شاهد لازم نیست بلکه شهادت به جرح به صورت مطلق کفایت می‌کند. پس اگر ذی‌نفع با ارائه گواهی اعلام کند شاهد فاسق است لازم نیست برای اثبات صحت ادعای خود دلیل بیاورد.

اون شخص باید ثابت کنه ربا بوده که با توجه به قردادوچک هاییکه داشتید و شکایت موجوددرکلانتری تحت عنوان کلاهبرداری ثابت میشه که وی جهت عدم پرداخت پول و بازپس گیری زمین به شما اتهام افترا وارد کرده