چگونه بخواهم درخواست قطع دائم و مادام العمر مستمری را بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۴ #64935385

با توجه به اینکه برای در خواست مستمری بازمانده استعلام اثر انگشت صورت نمیگیرد اگر کسی به مدارک من دسترسی داشته باشد میتواند سواستفاده کند و درخواست بدهد؟ با توجه به اینکه من نیازی به مستمری ندارم و شکایت هم از فرد نمیخواهم بکنم چگونه بخواهم درخواست قطع دائم و مادام العمر مستمری را بدهم به نظر میرسد بیمه قبول نکند.

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال شما خواهر گرامی عرض کنم . با توجه به ابهام در توضیح بنده حقیر دو جواب مترتب به سوال شما تقدیم میکنم .خود شما نسبت به پاسخ مطابقت بفرمایید /.
۱)فرض اول دختر متوفی باشید. : با ازدواج شمال قطع میگردد و به فرزند ذکور میرسد .یعنی از تجمیع سهم به سهم انفرادی میرسد + سهم والدین
۲)فرض دوم : همسر متوفی باشید : مجددا با ازدواج مجدد شما ، از شما سلب میشود و به وراث طبقه اول اگر باشند میرسد .
۳)چنانچه تنها ورثه متوفی شما بصورت .واحد باشید و ورثه دیگر نباشد و ازدواج هم نکرده ولی بخواهید مستمری را قطع کنید باید رضایت نامه ایی ثبتی مبنی بر انصراف از حق خود تقدیم تامین اجتماعی قسمت مستمری بدهید تا بطور کامل قطع شود ( البته شرط مهم نداشتن وراث طبقه اول دیگر است ).
و اما نتیجه : چنانچه وراث دیگری باشد امکان قطع وجود ندارد مگر با رضایت و انصراف ثبتی کلیه وراث طبقه اول ..
دوم: هیچ احدی بجز وراث نمیتوانند از مستمری تامین اجتماعی بهره برداری کنند حتی با استعلام اثر انگشت زیرا اثر انگشت تنها ملاک شناسایی نیست و بدون اطلاع شما تحقیقاتی صورت گرفته که شما اطلاع ندارید لذا با مراجعه به پرونده متوفی ملاحظه خواهید کرد صرف یک اثر انگشت کسی نمیتواند از مستمری بهره ببرد . در مرحله اعلام شاره حساب برای واریز که دیگر جای بحث ندارد . زیرا مطلقا امکان ندارد اگرز کمی تامل کنید پی خواهید برد .
لطایف کلام اینکه : مستمری را دریافت کنید و در صورت عدم نیاز خیرات و مبرات متوفی کنید که رحمتی باشد بر ایشان ...

شما با بیمه شدن بعنوان کارگر (کارممند) خود به خد از مستمری حذف میشود .