مطالبه خسارت تاخیر پرداخت ثمن‌ علی‌رغم عدم انتقال سند

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۶ #64923852

در مبایعه‌نامه توافق شده است پرداخت الباقی ثمن معامله در محضر هم زمان با انتقال انجام شود. الزام به سند زدم، وکیل فروشنده اظهارنامه فرستاده ابتدا الباقی ثمن باید پرداخت شود و دادخواست متقابل داده مبنی بر پرداخت وجه و مطالبه تاخیر در پرداخت، درصورتی که توافق در محضر بوده. آیا می‌تواند خسارت تاخیر مطالبه کند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اگر ثابت شود که در تاریخ تعیین شده در دفترخانه حاضر نشدند یا امکان انقال رسمی سند را نداشتند امکان مطالبه خسارت تاخیر را نخواهند داشت
مضافا که امکان مطالبه خسارت بستگی به مفاد قرارداد دارد

سلام مفاد قرارداد میبایست بررسی شود لیکن در صورتی که تاریخ معینی جهت تنظیم سند لحاظ شده باشد حکم به الزام تنظیم سند صادر خواهد شد اما خسارت تعلق نخواهد گرفت

سلام ،دادگاه بموجب قرارداد فی مابین رای به تنظیم سند همزمان پرداخت ثمن صادر می‌نماید و نسبت به تاخیر تادیه رای بر بی حقی می‌دهد.

سلام با این توضیحات مطالبه خسارت بی معناست

با سلام
چنانچه در روز وعده راجع به تنظیم سند رسمی به علت غیبت ایشان از دفترخانه اسناد رسمی گواهی عدم حضور اخذ نموده اید، مطالبه خسارت تاخیر تادیه توسط ایشان بلاوجه است.

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط ضمن قرارداد تون ، اگر فروشنده در روز مقرر تعیینی در قرارداد ، از دفتر خانه گواهی عدم حضور خریدار را اخذ میکرد، در این صورت می‌توانست علاوه بر ثمن معامله ،خسارت تاخیر تادیه را نیز مطالبه کنند ولی در غیر اینصورت نمیتواند خسارت تاخیر تادیه مطالبه کنند

با سلام باید طبق مفاد قرارداد عمل کرد.