با وجود اینکه حق طلاق تحت هر شرایطی با مرد هست اگر زنی با وجود عدم تمکین چهار سال معلق باشد میتواند طلاق خود را بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۷ #64904237

سلام
راسته که میگن بعد ۴سال جدا زندگی کردن زوجه میتونه طلاق بگیره؟ لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر چنین خبری صدرصد نادرسته ۴۰ سال هم همانجوری بماند فایده ندارد مگر عسر و حرج خود را به اثبات برساند که در مورد شما این موضوع هم منتفی است

سلام، خیر ایشان باید عسر و حرج خویش را ثابت کنند مضافا بر اینکه خود تمکین نکرده اند ادله ای نخواهند داشت.

درود بر شما، خیر عدم تمکین موجب عسروحرج زوجه نخواهد بود که از موجبات ایجاد طلاق از جانب زوجه شود.

درود
خیر زوجه تا زمانی که عسر و حرج خود را ثابت نکند به علت عدم تمکینی که خود آن را انتخاب کرده نمی تواند مدعی عسر و حرج شود.

اگر عسر و حرج زوجه اثبات شود می تونن طلاق بگیرند

باسلام و احترام
در صورت ترک زندگی توسط زوج به صورت متوالی ۶ ماه و متناوب ۹ ماه، زوجه می تواند به دلیل عسروحرج ایجاد شده طلاق بگیرد

سلام
ازمصادیق عسروحرج زوجه

۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.