حضانت با توجه به مصلحت دختر ۸ ساله چگونه هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۲ #64875213

دختر بچه ۸ ساله بعد از جدایی پدر و مادر با توجه به اینکه پدرش کارمند هست و نیمی از روز در خانه نیست و شخص دیگری هم برای نگهداری از او نیست با در نظر گرفتن مصلحت کودک می‌تواند در خانه مادرش ساکن شود و با مادر زندگی کند، با توجه به این که حضانت در این سن با پدر می‌باشد.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توافق دادگاه در این خصوص تصمیم گیری می نماید ‌

در صورتی که توافقی در این خصوص نیست، موضوع می تواند با دادگاه طرح شود

سلام.در ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی که در سال ۱۳۷۶ اصلاح شده است ، در خصوص سلب حضانت از کسی که حضانت را بر عهده دارد چنین پیش بینی شده است : « هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست ، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد ، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی ، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند ، اتخاذ کند»
به موجب این ماده ، دادگاه می تواند تحت شرایط مذکور ، حضانت طفل را از پدر یا مادری که حضانت را بر عهده دارد سلب نماید و تصمیم نهایی با توجه به شرایط ذکر شده با دادگاه است.

با سلام.
حضانت حق و تکلیف والدین می باشد. با توجه به شرایط شما می‌توانید از دادگاه درخواست کنید که زمانی که سر کار تشریف دارید فرزند در کنار مادر باشد.
تصمیم نهایی در این مورد با قاضی رسیدگی کننده می باشد.