درخواست افراز برای ملک مشترک و توقیف اموال برای مهریه، ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۵۵۶ #64857973

با سلام
زوجه ۲ دانگ و زوج ۴ دانگ به طور مشترک صاحب یک آپارتمان ۸۰ متری هستن.
با توجه به محکوم شدن زوج به پرداخت ۱۱۴ سکه مهریه، و ساکن بودن زوج در کشوری اروپایی، آیا امکانش وجود داره درخواست افراز کنم و سهم ایشان برای مهریه من مصادره بشه؟
البته در دادگاه دیگر وکلای ایشان که دو نفر هستن دادخواست دادن که ملک نباید بدون رضایت اونها فروخته بشه و خواستن که به نام برادر همسرم داده بشه، ما قبول نکردیم و اینکه سند اصلی به نام پدر من که قبلا وکیل همسرم بودن و سند اولیه به همون صورتی که ذکر کردم هستش و یک موضوع دیگه وکلای زوج قصد دارن که ملک رو مستثنیات دین اعلام کنند.
با توجه به این شرایط بهترین راه حل برای زوجه چیست؟
آیا دادخواست افراز موثر خواهد بود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نیاز ی به دادخواست افزار نمیباشد .
شما میتوانید دو دانگ متعلق به زوج مهریه برای مهریه توقیف کنید
در مورد مستثنیات دین بودن سهم زوج از خانه باید شرایط خانه بررسی شود .

با توجه به اینکه زوج در ملک سکونت ندارد مستثنیات دین نیست.

بله میتوانید درخواست افراز و فروش را بدهید و سهم زوج را بابت مطالبه مهریه توقیف نمایید .

چون زوج در ملک سکونت ندارد از مستثنیات نیست. چهار دانگ سهم زوج را بابت مهریه توقیف و در مرحله اجرا به مزایده بگذارید و به عنوان خریدار دین مهریه را با بهای ملک تهاتر نمایید.

با سلام . درخواست تامین خواسته و توقیف ملک نسبت به سهم زوج را بنمائید. در مرحله اجرا نسبت به تملک آن از بابت مطالبه مهریه اقدام نمائید. بهترین و مطمئن ترین راه است. با توجه به عدم سکونت ایشان به نظر نمی رسد جزو مستثنیات تشخیص گردد.

با سلام و احترام
آن ۴ دانگ بعید است جز مستثنیات دین تلقی شودبه هر حال تقاضای افراز مال را بدهید و سپس از سهم نقدی زوج به میزان مهریه توقیف نمایید

ملک قابل افراز نیست