پلیس فتا میتونه بیاد حساب صاحب این سایت خرید و فروش ارز دیجیتال رو ببنده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۶ #64765716

با سلام،یک شخص از یک سایت خرید و فروش ارز دیجیتال که قبل خرید و فروش قانون احراز هویت رو اجرا میکنه و از مشتری مدارک جهت تایید هویت میگیره مقداری ارز خریداری کرده، الان مشخص شده که این شخص ظاهرا مقداری پول از یکسری اشخاص که از حساب های بانکی دزدی میکنن گرفته ( اجاره دادن حساب بانکی ) و اونا از طریق حساب و مدارک این شخص، یعنی انتقال دادن پولهای دزدی به حساب این شخص و خرید ارز دیجیتال به اسم این شخص با این پولها از این سایت ارز دیجیتال خریداری کرده اند، الان از نظر حقوقی قاضی یا پلیس فتا میتونه بیاد حساب صاحب این سایت خرید و فروش ارز دیجیتال رو ببنده؟ صاحب سایت تمام مدارکی که از خریدار گرفته شامل کارت بانی، کارت ملی، آدرس، ش تلفن در اختیار پلیس فتا قرار داده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مواردی که فرمودید اگر منجر به سواستفاده و کلاهبرداری گردد قابل پیگیری هم از طریق پلیس فتا و هم مراجع قضایی است

با سلام ،شما شکایت خودتان علیه این سایت طرح نمایید در صورتیکه وجه بلاجهت دریافت نموده باشد قابل برگشت می باشد.

با سلام بهترین راه دادخواست حقوقی می باشد

با درود بهتر است دادخواست حقوقی دهید

با سلام.
صرف خرید و فروش ارز دیجیتال غیرقانونی نیست و در صورتی که صاحب سایت سوءنیت نداشته باشد و بتواند این موضوع را به مرجع قضایی ثابت کند تبرئه خواهد شد ولی معمولا دادگاه برای حفظ حقوق اشخاصی که متضرر شدند، حکم به استرداد وجوه واریزی میدهد.

سلام وقت بخیر پرینت حساب گرفته و از صاحب حساب به عنوان کلاهبرداری شکایت مطرح نمایید.