با چه عنوانی میتونم این بنای سقف راه رو با توجه به حکم دادگاه شکایت و خراب کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #64762894

سلام بنده ملکی مخروبه که در اصل زمین حساب میشود بدون امتیازات اب برق و گاز و فقط با امتیاز حق راه مشترک بصورت قولنامه خریدم که یه حق راه مشترک داره و یکی از شاهدان که مالک ملک مجاور میباشد سقف حق راه رو ساختمان کرده چطور و با چه عنوانی میتونم این بنای سقف راه رو با توجه به حکم دادگاه شکایت و خراب کنم البته یه درب هم سر ورودی بود که شکایت کردم و برش داشتم اما الان اون همسایه که از همین راه هم حق داره فوت کرده و به پسرش واگذار کرده

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سقفی که زده است مانع حق شما برای عبور و مرور است می توانید دادخواست قلع و قمع بنای مذکور و اعاده وضع به حالت سابق را علیه کسی که سقف را زده است یا ورثه ایشان و مالک فعلی اقامه نمایید