میتواند ادعا کند که چون هر دو زیر ۱۸ سال هست این معامله باطل هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۳۵ #64747732

سلام سوالی داشتم اگر سن زیر ۱۸سال باشه ( ۱۷ سال و نیم ) و با فردی که سنش زیر ۱۸ سال هست قرار دادی ببندد و خرید و فروشی صورت بگیرد و بعد از ۴ ماه قیم قانونی ان فرد میتواند ادعا کند که چون هردو زیر ۱۸ سال هستن این معامله باطل هست در صورتی که خود در زمان معامله بخشی از پول را به صورت چک نوشته و ان چک پاس شده باشد و ۳ماه از زمان پاس شدن چک گذشته باشد و لطفا بگید این شکایت حقوقی هست یا کیفری و در صورت شکایت انها من میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر پرداخت قسمتی از وجه توسط قیم صورت گرفته باشد به معنای تنفیذ وی است و نمی تواند بعدا آن را رد کند

با درود وصف مجرمانه ندارد دادخواست حقوقی دهید

سلام
به نظر میرسد طرح این ادعا از طرف قیم قابل استماع نباشد زیرا پرداخت بخشی از ثمن معامله از طرف قیم قانونی به منزله تنفیذ معامله است

با سلام
معامله با محجورین غیر نافذ بوده و با تنفیذ قیم قانونی محجور قابل تنفیذ است اما در موضوع مطرح شده شما هردو طرف عقد ظاهرا محجور هستند ولی محجورین به صغیر و مجنون و سفیه و غیررشید تقسیم می شوند که در مورد هر کدام حکم خاصی وضع گردیده است که در عقود مجانی به نفع صغیر صحیح بوده و در عقود مغابنه ای در برخی موارد غیرنافذ و در صورت گرفتن حکم رشد از دادگاه میتوان اهلیت طرفین معامله را احراز نمود لذا نیاز است تا توضیحات بیشتری ارائه گردد لذا توصیه میکنم از طریق مشاوره تلفنی با متخصصین سایت مصاحبت نموده تا دقیق تر به حقوق خودتون پی ببرید، اما قدر مسلم اینکه در این گونه معاملات موضوع کیفری نبوده و بر همین اساس اعاده حیثیت فاقد توجیه قانونیست .
مؤید باشید

با سلام
بعلت فقدان اهلیت قانونی متعاملین معامله محکوم به بطلان میباشد

سلام
اشخاصی که زیر ۱۸ سال دارند حق خرید و فروش و معامله ندارند و معاملات آنها باطل است و فقط در صورتی می توانند معامله کنند که دادگاه حکم رشد آنها را صادر کرده باشد با این موضوع جنبه کیفری نداشته و اعاده حیثیت در این موضوع منتفی است البته این که می گویید شخصی که ۱۸ سال ندارد دسته چک داشته جای تعجب دارد و باید در این مورد علت بررسی شود

قطعا این موضوع فاقد وصف کیفری بوده و باید از طریق حقوقی بررسی شود . بدیهی است اعاده حیثیت در صورت ایراد اتهام به شما قابل اعمال و درخواست خواهد بود .