برای مهریه ام اقدام کردم همسرم اموالی ندارد به غیر از دیه ای که به حساب وی از طرف بیمه قرار است واریز شود چه طور مطلع شوم چه زمانی به حسابش واریز خواهدشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۲ #64630

با سلام و خسته نباشید
همسر من از 3ماه پیش ترک انفاق کرده است و ما در دوران عقد هستیم با توجه به شرایط مهریه به صورت کامل به من تعلق میگیرد و من قصد به اجراگزاشتن مهریه دارم
ایشون هیچ مالی برای توقیف ندارند
ولی مبلغ 40ملیون تومان به صورت نقد دارن که مبلغ دیه هستش و از طریق بیمه باید به حسابشون واریز شود سوالم اینه اولا اگه تا الان ریخته شده باشه و ایشون به حساب شخص دیگه ای واریز کرده باشه من میتوانم ثابت کنم و دریافتش کنم؟
ثانیا حدودا چه مدت از زمان شکایت طول میکشد تا دادگاه دستور توقف اموال بده ؟
مهریه من 110سکه ی تمام بهار آزادی و عند المطالبه هست.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دیه را گرفته و خرج کرده باشد دیگر نمی نوانید آن را بگیرید . برای توقیف آن باد از طریق دفترخانه صادر کننده سند ازدواج درخواست اجرائیه کنید . پس از ابلاغ اجرائیه و سپری شدن 10 روز از تاریخ ابلاغ آن ، می توانید از طریق اجرای ثبت ، درخواست توقیف دیه را نمایید و نامه توقیف را به اجرای احکام کیفری تقدیم کنید .