واحد رو از من به صورت وکالتی خریده و اقساطش رو پرداخت نمیکنه؛ بانک سفته های من رو به اجرا میگذاره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #64592075

من سه سال پیش یک واحد مسکن مهر که امتیاز آن متعلق به فرد دیگری بوده و به صورت وکالتی سه دست چرخیده بود خریداری کردم چون فرد مالک که امتیاز وام مسکن مهر به نامش بود جهت ثبت تسهیلات و بردن ضامن اقدام نکرده بود واحد از طرف پیمانکار تحویل داده نشده بود . من جهت تحویل واحد به بانک مراجعه کردم و به مبلغ ۶۰ میلیون تومان سفته جهت ضمانت تسهیلات به نام شخص مالک امتیاز اقدام کردم و مشخصات خود را روی سفته نوشتم و به همین ترتیب واحد را تحویل گرفتم .
پس از مدتی واحد مذکور رو فروختم و از فرد خریدار نیز من ۶۰ میلیون تومان جهت ضمانت پرداخت اقساط سفته گرفتم که نزد بنگاه املاک به امانت می باشد .
حالا سوال من اینجاست که کسی که واحد رو از من به صورت وکالتی خریده و اقساطش رو پرداخت نمیکنه (توافق بر سر ۴ قسط عقب مانده ) بانک سفته های من رو به اجرا میزاره؟ و من نیز باید سفته های شخص خریدار رو به اجرا بزارم؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله شما باید سفته های ایشان را اجرا بگذارید اما این دین قابل تهاتر نیست زیرا وکالت دال بر بیع نیسا یعنی شما باید پول بانک رو بدید ایشون هم پول شما و امکان دارد همزمانی در این بین صورت نگیرد
موفق باشید

با سلام بله دقیقا همین کاری که فرمودید رو باید به ترتیب پیش ببرید و انجام دهید